Τα Προσεχώς: Woman in Gold

Διαβάστηκε
Η πολύχρονη δικαστική διαμάχη της Maria Altmann για την ανάκτηση των οικογενειακών της κειμηλίων που εκλάπησαν από τους Ναζί.Μετά την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά με τίτλο "My Week with Marilyn" (2011), ο Simon Curtis επιστρέφει με το δράμα "Woman in Gold". Το σενάριο αποτελεί δουλειά του Alexi Kaye Campbell, αν και τα γεγονότα βασίζονται στην πραγματική ιστορία της Maria Altmann και του δικηγόρου της E. Randol Schoenberg, που αποτελούν τους δύο βασικούς χαρακτήρες της ταινίας. Για τους αυτούς δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους επιλέχθηκαν η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren και ο Ryan Reynolds, ενώ δίπλα τους θα δούμε τον πολύ καλό Γερμανό ηθοποιό Daniel Brühl. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται στις 30 Απριλίου με τίτλο "Γυναίκα από χρυσάφι".Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Πενήντα χρόνια μετά την φυγή της από τη Βιέννη, η Maria Altmann επιστρέφει στην πατρίδα της για να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια που εκλάπησαν από τους Ναζί, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα «Woman in Gold» του Κλιμτ. Μαζί με τον άπειρο αλλά θαρραλέο δικηγόρο της, ξεκινά μια μάχη που διαρκεί οχτώ χρόνια και την φέρνει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ. Στην πορεία αναγκάζεται να αντιμετωπίζει δύσκολες αλήθειες για το παρελθόν της και θα συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι πόλεμοι δεν τελειώνουν ποτέ.Trivium

-    Αρχικά είχε συμπεριληφθεί στο καστ ο Andrew Garfield για το ρόλο του Randol Schoenberg αν και τελικά αποσύρθηκε, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Ryan Reynolds.


Ο πίνακας "Portrait of Adele Bloch-Bauer I" του Κλιμτ. Neue Gallery, Νέα Υόρκη.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια