Το πρώτο τρέιλερ του "Ant-Man"

Διαβάστηκε
Εδώ και λίγες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.Μετά τον ντόρο που είχε γίνει λίγο καιρό νωρίτερα με το teaser τρέιλερ σε μυρμηγκοδιαστάσεις, η Μarvel πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας "Ant-Man". Με αυτό το βίντεο παίρνουμε μια αρκετά καλή γεύση από τον κεντρικό -συνώνυμο με την ταινία- χαρακτήρα όπως επίσης και από τον εχθρό του, ονόματι Yellowjacket.

Επίσης για άλλη μια φορά μας αποδεικνύουν πως το όνομα Marvel έχει γίνει συνώνυμο με τη δράση και τα οπτικά εφέ. Όλα τα παραπάνω κάνουν τους φανατικούς να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο, αλλά η επίσημη πρώτη αργεί ακόμα, καθώς η πρεμιέρα στην Αμερική θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ενώ στη χώρα μας αρκετά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου.Όπως είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ant-Man θα υποδυθεί ο Paul Rudd, πλαισιωμένος από τους Michael Douglas και Evangeline Lilly. Στην αντίπερα όχθη, στο ρόλο του Darren Cross / Yellowjacket θα δούμε τον Corey Stoll. Η σκηνοθεσία της ταινίας αποτελεί δουλειά του Peyton Reed ο οποίος δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο στυλ ταινιών.Υπόθεση:

O Dr. Hank Pym, πνευματικός πατέρας του Ant-Man, βρίσκεται σε κίνδυνο. O Scott Lang, για να τον σώσει, πρέπει να μεταμορφωθεί ξανά σε Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλα έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη, για να μπορεί να δίνει με αξιοπρέπεια το απαραίτητο ξύλο. Παράλληλα, ο Ant-Man προσπαθεί να προστατεύσει το μυστικό της στολής του που απειλείται από νέους εχθρούς, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους ένα άκρως εξελιγμένο τεχνολογικά οπλοστάσιο. Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια