The Rundays @ Blackbird

Διαβάστηκε
Η πιο εναλλακτική Παρασκευή ever!Ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του live σίγουρα θα ήταν "η Παρασκευή με τ' απρόοπτα". Και θα εξηγηθώ..

Θ' αρχίσω λέγοντας πόσο πολύ ανυπομονούσα να δω τους The Rundays στην Αθήνα. Τους είχαμε γνωρίσει στη στήλη μας Stage Diving πριν λίγο καιρό και τόσο οι ίδιοι όσο κι η μουσική τους μας είχαν αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. (Μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας εδώ)

Μάλλον τους ματιάσαμε. Δε ξέρω αν κάποιος ευχήθηκε στο Γιώργο Κυτίδη "Break a Leg" αλλά τον υποδεχτήκαμε με το δεξί χέρι στο γύψο! Δε θα μακρηγορήσω με τις δικές μου περιπέτειες, αλλά κατάφερα να στήσω την υπόλοιπη παρέα 45', πιστεύοντας πως θα έχανα το support group το οποίο τελικά δεν εμφανίστηκε λόγω ασθενείας. Παρόλ' αυτά, ήταν ένα από τα πιο απολαυστικά live φέτος.

Οι The Rundays, Γιώργος Κυτίδης (Guitar, Vocals),  Άλεξης Ελευθεριάδης (Bass), Σταύρος Κορτέσας (Drums) και Θανάσης Παπαδόπουλος (Guitar), άφησαν τη Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες κι επισκέφτηκαν την Αθήνα για την παρουσίαση της πρώτης τους δουλειάς "Hellcat".

Το Blackbird στα Εξάρχεια γέμισε με φίλους και γνωστούς -και όχι μόνο- και κατά τις 23:00 μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και παρεΐστικη ατμόσφαιρα οι The Rundays ανέβηκαν στη σκηνή. Βλέποντας το Γιώργο με το γύψο σκεφτόμουν τον καθηγητή της μουσικής που μας έλεγε "όποιος μπορεί να παίξει κιθάρα  ξαπλωμένος, ξέρει να παίζει καλά" (μάλλον δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο του γύψου). Ένας φίλος στην παρέα αναρωτήθηκε αστειευόμενος αν θ' ακούσουμε το Hellcat σε heavy metal.. :) Γέλασα με την καρδιά μου. Πραγματικά όμως οι Rundays παίζουν πολύ καλά, είναι συντονισμένοι ως ομάδα και σίγουρα το διασκεδάζουν.

Ακούσαμε ολόκληρο το Hellcat περίπου μ' αυτή τη σειρά:  Confusion Time, Give me Some Love, DJ, Baby Isn΄t Home, Welcome To The Dancefloor, Silence, Jam, Everlasting Love, Tease A Little More, Bloody River,  Long Live The Queen, Light Me Up Pull Me Down, αλλά και κάποιες διασκευές.

Το Blackbird γέμισε ζωντάνια με το κέφι να κορυφώνεται μπροστά στη σκηνή σε χορευτικές φιγούρες. (Μπράβο κορίτσια!!). Ξεχάσαμε και την κούραση της εβδομάδας και τ' απρόοπτα της ημέρας και την ύπαρξη του γύψου. Αποφύγαμε το Stage Diving για ευνόητους λόγους αυτή τη φορά (το βαρύ χέρι του Γιώργου και το break a leg). Όμως μείναμε στο Blackbird για αρκετή ώρα μετά, πίνοντας μπύρες και κάνοντας παρέα όλοι μαζί ανανεώνοντας το ραντεβού μας κάποια στιγμή το καλοκαίρι στην Αθήνα. Όσοι δεν ήρθατε να μη το χάσετε και εσείς στην υπόλοιπη Ελλάδα μείνετε συντονισμένοι γιατί αναμένονται κι άλλα live σε διάφορες πόλεις.

Καλή επιτυχία στους The Rundays και καλή ανάρρωση στο Γιώργο. Σας περιμένουμε ξανά!

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά.
Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας10/10 (4)
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια