ΔτΗ #15: Kovacs – Shades Of Black

Διαβάστηκε
Το πρώτο άλμπουμ της Kovacs.Απρίλιος 2015

Η Ολλανδή Sharon Kovacs κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ‘My Love’ πέρσι, κερδίζοντας την προσοχή πολλών με την ιδιαίτερη φωνή και τις όμορφές συνθέσεις της. Το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα πολλά καλά μέσα στο ‘Shades Of Black’ το οποίο ακούγεται σαν μία βραδινή, περίεργη αλλά κι ευχάριστη συνάντηση της Amy με την Etta. Αρκετά από τα δώδεκα κομμάτια είναι σε θέση να κατακτήσουν θέσεις σε ραδιόφωνα και πλέον πρέπει η νεαρή Kovacs να θεωρείται μία απ’ τις καλύτερες ανερχόμενες τραγουδίστριες της σκηνής αυτής με βάση κυρίως τη soul, αλλά και με λίγα pop στοιχεία.

Το βιολί χρησιμοποιείται συχνά και με τρόπο που ταιριάζει στην ερμηνεία της, με το ‘Diggin’’ να είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Το ‘50 Shades Of Black’ μαζί με το ‘My Love’ ξεκινάνε το δίσκο με ιδανικό τρόπο, ο οποίος δεν κλείνει το ίδιο ευχάριστα, με το ‘Song For Joel’ να περνάει χωρίς να αφήνει πολλά μετά το διόλου άσχημο ‘Whiskey And Fun’ με τα κρουστά στο φόντο. Θα πρέπει, όμως, κανείς να εξαντλήσει την αυστηρότητά του για να βρει κάποιο σοβαρό ελάττωμα στο πρώτο άλμπουμ της Kovacs, ελπίζω να μη χρειαστεί ούτε στο δεύτερο.

Σήμερα η Kovacs θα εμφανιστεί στο Βοτανικό (Αθήνα) και αύριο στο Principal στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του Mix Grill.


Από
Αξιολόγηση δίσκων
Βαθμολογήστε το δίσκο
Βαθμός δίσκου/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια