Το δεύτερο τρέιλερ του "Jurassic World"

Διαβάστηκε
Οι δεινόσαυροι έρχονται να κατακλύσουν το καλοκαίρι μας...Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε από την Universal Pictures το δεύτερο τρέιλερ του "Jurassic Wolrd". Σε αυτό βλέπουμε τον "Starlord" Chris Pratt να έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους δεινόσαυρους, αν και όλα καταρρίπτονται μόλις σκάσει μύτη ο μεταλλαγμένος δεινόσαυρος υβρίδιο, Indominus Rex. Το εν λόγω βίντεο ήρθε για να κάνει και τους πιο δύσπιστους να αναθεωρήσουν.

Δείτε το παρακάτω:Για το ρόλο του σκηνοθέτη επιλέχτηκε ο όχι και τόσο έμπειρος Colin Trevorrow, που έχει στο ενεργητικό του μόνο μία κινηματογραφική ταινία με τίτλο "Safety Not Guaranteed" (2012). Το σενάριο αποτελεί συλλογική δουλειά στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Chris Pratt, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, καθώς και τους Bryce Dallas Howard, Nick Robinson και τον μικρούλη Ty Simpkins, που διαπρέπει εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Η πρεμιέρα στη χώρα μας αναμένεται στις 11 Ιουνίου.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας (Jurassic Park, 1993) στο Isla Nublar, όπου βρίσκεται ένα πλήρως λειτουργικό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, το "Jurassic World", όπως είχε οραματιστεί αρχικά ο John Hammond. Το πάρκο λειτουργεί για δέκα χρόνια και με την πάροδο του χρόνου η επισκεψιμότητά του αρχίζει να πέφτει. Έτσι, για να διατηρήσουν ψηλά τα ποσοστά επισκεπτών, δημιουργούν κάτι νέο για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Τι ακριβώς είναι αυτό;
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια