Ο κιθαρίστας των The Black Keys, Dan Auerbach, ανακοινώνει solo καταστάσεις!

Διαβάστηκε
Το πρώτο single θα κυκλοφορήσει 2 Μαΐου και θα είναι "extra wierd..!"Το 2009 ο κιθαρίστας των The Black Keys, Dan Auerbach, κυκλοφόρησε το solo album με τίτλο "Keep It Hid". Δε ξέρω πόσο καλά κρυμμένο το κράτησε, αλλά τώρα δεν κρατιέται από τη  χαρά του! Μας ανακοίνωσε λοιπόν το νέο του solo project που ονομάζεται The Arcs και το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Warner Bros (Πηγή: Rolling Stone)
Για αρχή  θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου το single "Stay in my Corner" b/w "Tomato Can" σε επιλεγμένα ανεξάρτητα δισκοπωλεία. Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού την ίδια μέρα διεξάγεται  και ο αγώνας μποξ των  Mayweather/Pacquiao, που αποτελεί και το θέμα του single.

Το album των Τhe Arcs θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του καλοκαιριού και θα είναι όπως μας υποσχέθηκε κι ο ίδιος "extra wierd" με αγαπημένα του τραγούδια που αλληλοσυνδέονται. "Ό,τι αγαπώ περισσότερο στη μουσική θα βρίσκεται σ' αυτό το album".

Πριν την κυκλοφορία του δίσκου ο Dan Auerbach με τους The Black Keys συνεχίζουν την περιοδεία τους που είχε αλλάξει ημερομηνίες λόγω του τραυματισμού του Patrick Carney και φυσικά... τους περιμένουμε στην Αθήνα πώς και πώς!

Προς το παρόν μπορείτε ν' ακούσετε το "Keep It Hid" (2009) μέχρι τις 2 Μαΐου..


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια