Η Pixar και η Disney μας φέρνουν το "Inside Out"

Διαβάστηκε
Για άλλη μια φορά οι δύο εταιρείες συνεργάζονται, πράγμα που όπως φαίνεται θα μας αφήσει πολύ Χαρούμενους.Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν η συνεργασία της Pixar με τη Disney μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν τα "Up" (2009), "Wall-E" (2008), "Toy Story" (1995) καθώς και πολλές ακόμη ταινίες κινουμένων σχεδίων. Έπειτα από την τελευταία τους ταινία "Monster University" (2013) αποφάσισαν φέτος να ξανασυνεργαστούν και κάπως έτσι γεννήθηκε το "Inside Out". Μια ταινία που περιγράφει με μαγευτικό τρόπο το πώς λειτουργούν τα συναισθήματά μας και πιο συγκεκριμένα αυτά της Riley, ενός μικρού κοριτσιού που η ζωή της αλλάζει δραστικά από τη μια μέρα στην άλλη.

Η σκηνοθεσία της αποτελεί μια δουλειά των Pete Docter και Ronaldo Del Carmen, με το δεύτερο να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε αυτή τη θέση. Τις φωνές τους στους χαρακτήρες δανείζουν οι Kaitlyn Dias, Amy Poehler, Diane Lane, Mindy Kaling, Kyle MacLachlan, Bill Hader, Phyllis Smith και Lewis Black. Η επίσημη πρώτη της ταινίας θα γίνει σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η πρεμιέρα της στη χώρα μας αργεί ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένη στις 3 Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ:Υπόθεση:

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη όταν ο πατέρας της βρίσκει μια νέα δουλειά στο San Francisco. Όπως όλοι μας, έτσι και αυτή καθοδηγείται από τα συναισθήματά της – Χαρά, Φόβο, Θυμό, Αηδία και Θλίψη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Riley. Καθώς αυτή και τα συναισθήματά της αγωνίζονται για να προσαρμοστούν στη νέα της ζωή στο San Francisco, στο Αρχηγείο ακολουθεί αναταραχή. Παρόλο που η Χαρά, το κύριο και πιο σημαντικό συναίσθημά της, προσπαθεί να διατηρήσει ψηλά το ηθικό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι και ένα καινούριο σχολείο.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια