Εξώφυλλο για το πρώτο τρέιλερ του Victor Frankenstein

Ο James McAvoy υποδύεται τον Victor Frankenstein στη νέα ταινία του Paul McGuigan

Διαβάστηκε
Ακόμη μία εκδοχή του μυθιστορήματος της Mary Shelley στη μεγάλη οθόνη.
Εξώφυλλο για το πρώτο τρέιλερ του Victor Frankenstein


Το μυθιστόρημα της Mary Shelley, "Frankenstein: or, The Modern Prometheus", έχει μεταφερθεί πολλάκις στη μεγάλη οθόνη. Η πιο πρόσφατη απόπειρα έγινε από τον Stuart Beattie με την ταινία "I, Frankenstein" (2014), η οποία δε γνώρισε και μεγάλη επιτυχία, ενώ μια πολύ καλή ως προς το βιβλίο προσέγγιση αποτελεί το "Frankenstein" (1994) του Kenneth Brannagh.

Κάπως έτσι ήρθε και η σειρά του Paul McGuigan να μας παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της ιστορίας με τίτλο "Victor Frankenstein". Πρόκειται για ένα δράμα, τρόμου σε σενάριο που υπογράφει ο Max Landis. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Victor Von Frakenstein ενσαρκώνει ο James McAvoy, ενώ τον φίλο του Igor υποδύεται ο Daniel Radcliffe. Συμμετέχουν επίσης η Jessica Brown Findlay και ο Andrew Scott, γνωστός και ως Jim Moriarty από την πολύ πετυχημένη σειρά του BBC, "Sherlock".

Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται τον προσεχή Νοέμβρη, χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τη χώρα μας. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κάνει το γύρω του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.Από το παραπάνω βίντεο γίνεται κατανοητό πως πρόκειται πάνω κάτω για τη γνωστή ιστορία που όλοι ξέρουμε, χωρίς όμως να λείπουν οι γνωστές "σαλτσούλες". Αξιοσημείωτο είναι, όμως, το γεγονός πως βλέποντας το τρέιλερ σου μένει η εντύπωση ότι η ταινία δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από τα "Sherlock Holmes" του Guy Ritchie, πράγμα που από μόνο του φτάνει και περισσεύει για να κάνει κάποιον να θέλει να δει την ταινία. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Πόστερ από την ταινία Victor Frankenstein
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια