Χριστόφορος Ζαραλίκος @ Σταυρός του Νότου PLUS - Το Αναγκαίο Κουλό!!!

Διαβάστηκε
Ο "όρθιος κωμικός" Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει, για να μας πείσει ότι τις Παρασκευές αποτελεί το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΟΥΛΟ μας!!Ύστερά από την περσινή, επιτυχημένη σύμπραξή του με τον Σπύρο Γραμμένο, στον Σταυρό του Νότου PLUS, ο "όρθιος κωμικός" Χριστόφορος Ζαραλίκος, επιστρέφει στην ίδια σκηνή, για να μας πείσει ότι τις Παρασκευές αποτελεί το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΟΥΛΟ μας!!

Ξεκινώντας με την προβολή ενός βίντεο μικρής διάρκειας, o Χριστόφορος Ζαραλίκος βάζει αμέσως το κοινό στο κλίμα του τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στην παράσταση. Στην συνέχεια, ακολουθεί η γνωριμία με το κοινό και η συνήθης πρώτη επαφή με ανθρώπους, πρόθυμους να συνδράμουν στην παράσταση και να βοηθήσουν τον Χριστόφορο στον σχολιασμό της επικαιρότητας.

Η θεματολογία στο πρώτο μέρος της παράστασης πηγάζει από τις πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην χώρα και πιο συγκεκριμένα από την προεκλογική περίοδο. Εδώ, ο Ζαραλίκος, όντας από τους λίγους stand-up comedian στην Ελλάδα που καταπιάνεται τόσο πολύ με τα πολιτικά δρώμενα, χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου, σχολιάζοντας τα προεκλογικά σποτάκια των κομμάτων. Ισως σταθείτε τυχεροί και βρεθεί κάποιος τολμηρός να υποστηρίξει το κόμμα που χαρακτήρισε την Ελλάδα από το 1974 και μετά, στον οποίο ο Χριστόφορος θα επιφυλάσσει ένα πολύ "ιδιαίτερο βράδυ".

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης ο Χριστόφορος δέχεται ακόμα και "παραγγελίες" από το πιστό κοινό του για να παρουσιάσει επιτυχημένα σκετσάκια προηγούμενων ετών, προσαρμοσμένα όμως στις τρέχουσες εξελίξεις. Η "Εθνοσυνέλευση" φάνηκε ότι είναι από τα πιο αγαπημένα του κοινού, κατα την οποία ο Ζαραλίκος με τους ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς τους, σαρκάζει την ελληνική κοινωνία μέσα από τα μάτια ανθρώπων που πρόσκεινται σε διαφορετικές πολιτικές ιδέες και παρατάξεις.

Για το τέλος, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κρατάει μία μεγάλη έκπληξη στο κοινό, καθώς ύστερα από τις σχετικές πρόβες , όλοι μαζί τραγουδούν το τραγούδι "Bella Ciao", διασκευασμένο σε στίχους δικούς του. Ένας επίλογος αυτοσαρκασμού, σάτιρας και άφθονου γέλιου. 

Ο Χριστόφος Ζαραλίκος θα εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου PLUS από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και για κάθε Παρασκευή μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Μην τον χασετε...!!!

Από
Αξιολόγηση Θεατρικής Παράστασης
Το έργο (απόδοση, διάρκεια κτλ.)
Οι ηθοποιοί
Η σκηνοθεσία
Τα σκηνικά (κοστούμια κτλ.)
Η μουσική
Το κοινό
Βαθμός Παράστασης/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια