Τα Προσεχώς: Hotel Transylvania 2

Τα Προσεχώς: Hotel Transylvania 2

Διαβάστηκε
Το σίκουελ του "Hotel Transylvania" υπόσχεται νέες ξεκαρδιστικές στιγμές παρέα με τους "τρομακτικούς" αλλά τόσο αξιαγάπητους χαρακτήρες του.
Τα Προσεχώς: Hotel Transylvania 2


Μετά την πρώτη του κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Hotel Transylvania" το 2012, ο Genndy Tartakovsky επιστρέφει με το σίκουέλ της. Πρόκειται και πάλι για μια κωμωδία, με τίτλο "Hotel Transylvania 2", σε σενάριο που υπογράφουν οι Robert Smigel και Adam Sandler. Ο τελευταίος, εκτός από το σενάριο, δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dracula, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά. Εκτός του Sandler θα ακούσουμε ξανά πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως τους Kevin James, Andy Samberg, Selena Gomez και Steve Buscemi. Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου με τίτλο "Ξενοδοχείο Για Τέρατα 2".

Hotel Transylvania 2

Υπόθεση

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Dracula. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, αλλά αυτό που ανησυχεί τον Dracula είναι το αξιολάτρευτο -μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι- εγγονάκι του, ο Dennis. Δυστυχώς για τον Dracula, o Dennis δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, όσο η Mavis λείπει στα πεθερικά της με τον Johnny και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όμως, όταν ο συντηρητικός πατέρας του Dracula εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο Για Τέρατα.Trivium

-    Η ταινία αποτελεί τη δέκατη συνεργασία των Adam Sandler και Kevin James, ενώ είναι η δεύτερη μέσα στο 2015, καθώς συμμετείχαν από κοινού στο "Pixels".
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια