Δείτε το πρώτο trailer του "Dad's Army" με πρωταγωνίστρια την Catherine Zeta-Jones

Διαβάστηκε
Ένα κινηματογραφικό remake της ομώνυμης κωμικής πολεμικής σειρά του BBC.Ο Oliver Parker (Jhonny English, The Importance of Being Earnest) ανέλαβε να σκηνοθετήσει το κινηματογραφικό remake της επιτυχημένης κωμικής πολεμικής σειράς του 1968 "Dad's Army". Η σειρά που προβλήθηκε από το BBC αποτελούνταν από 80 επεισόδια και διήρκεσε 9 σεζόν ως το 1977. Δημιουργοί της ήταν ο Jimmy Perry και ο David Croft και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές ήταν οι Arthur Lowe, John le Mesurier και Clive Dunn. Δεν είναι η πρώτη φορά που το "Dad's army" μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1971 με το ίδιο το καστ της σειράς ως πρωταγωνιστές.

dadsarmy

Η ταινία διαδραματίζεται το 1944, όταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωσή του. Οι Σύμμαχοι είναι έτοιμοι να εισβάλουν στη Γαλλία και τελικά κερδίζουν τον γερμανικό στρατό. Αλλά το ηθικό ανάμεσα στους εθελοντές στο Walmington-on-Sea είναι χαμηλό. Η νέα τους αποστολή να φυλάσσουν τη στρατιωτική βάση του Dover τούς δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανακτήσουν την πίστη και τη φήμη τους. Σύντομα καταφθάνει η φημισμένη δημοσιογράφος Rose Winters για να καταγράψει τον ηρωισμό τους, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των ανδρών και κόκκινο συναγερμό στις τάξεις των γυναικών.

Το trailer της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε.Η διασκευή του σεναρίου για τις ανάγκες της νέας ταινίας ανήκει στον Hamish McColl. Στο ρόλο του λοχαγού Mainwaring συναντάμε τον Toby Jones, σε αυτό του λοχία Wilson τον Bill Nighy και ο Blake Harrison ενσαρκώνει το στρατιώτη Pike. Ο ρόλος της Catherina Zeta-Jones ως Rose Winters εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτή την ταινία.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 5 Φεβρουαρίου του 2016.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Dad's army catherine zeta-jones oliver parker bill nighy toby jones κινηματογραφικά νέα
54
trailers 2015
14
cinema
215
κινηματογράφος
216
trailer
553
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια