Πυρετός στο twitter με το "Hello" της Adele

Διαβάστηκε
Διαβάστε τα πιο αστεία tweets που γράφτηκαν!Η επανεμφάνιση της Adele μ' ένα απλό "Hello" ήταν αρκετή για να φέρει πυρετό στα social media. Το Σάββατο, το video του "Hello" είχε 35.5 εκατομμύρια views και μόλις σε ένα 24ωρο, δηλαδή τώρα που σας γράφω, έχει φτάσει σχεδόν τα 50 εκατομμύρια. Έσπασε το κοντέρ του YouTube!

Κι αν έχετε βαρεθεί να διαβάζετε συνέχεια για την Adele είναι γιατί πραγματικά έχει γίνει το Νο.1 trending topic όλων των συζητήσεων σχεδόν παντού. Μπορεί η είδηση να μετράει λίγες ημέρες, αλλά δίνει τροφή για ακόμη περισσότερες, καθώς απ' ό,τι φαίνεται όλοι έχουν να θυμηθούν ή να πουν κάτι σχετικό. Πριν από 2 ημέρες, στις 23/10 γράφονταν 1600 tweets/λεπτό και τα hashtags #adele #adeleisback #hello συγκέντρωσαν μόλις σε λίγες ώρες περισσότερα από 1.3 εκατομμύρια tweets κάνοντας την Adele το No.1 trending topic παγκοσμίως.

# Μα τι γράφουν συνέχεια;

Έμπνευση: Η Adele απαντάει στον Lionel Richie... Το video τα λέει όλα μόνο του.Κάποιοι άλλοι προχώρησαν κι εκτός Social Media.

Το Hello έσπασε το ρεκόρ της Taylor Swift σύμφωνα με το 24-Hour Vevo Record. Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φανατικούς θαυμαστές της Adele. Σε 24 ώρες το video του "Hello" απέκτησε 23.2 εκατομμύρια views έναντι του "Bad Blood" της Taylor Swift ft. Kendrick Lamar με 20.1 εκατομμύρια.

    ["Ήρθε η Adele να μας σώσει από την Taylor Swift"]

Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια για τη συσκευή του κινητού που κρατάει η Adele στο video clip. Μα καλά τόσα χρόνια ακόμα κρατάει κινητό με πορτάκι; Έχουμε 2015, υπάρχουν και smartphones. Hellooo!! Να προσθέσω πως το σπίτι της δε διαθέτει ούτε ασύρματο.Πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν πως η Adele είναι προβλέψιμη τόσο στην κατάκτηση της κορυφής και στο ύφος των τραγουδιών της, όσο και στις εκδηλώσεις της (κοινώς, την είπαν κλαψιάρα). Δε φτάνει αυτό όμως, κάνει και το κοινό της να κλαίει, δηλαδή χιλιάδες... Απλά βάλτε στην αναζήτηση του twitter τις λέξεις Adele crying κι απολαύστε selfies με δάκρυα (πάντα ακούγοντας το Hello και κρατώντας μια κούπα τσάι).

Κι άλλοι πήγαν τέσσερα χρόνια πίσω και θυμήθηκαν την αντίδρασή της για τους φόρους... (ανεξάντλητο twitter)


Και φυσικά, όσο περνάει η ώρα τα tweets πολλαπλασιάζονται. Φανταστείτε να μας παρουσιάσει και δεύτερο τραγούδι τι έχει να γίνει!

* Η φωτογραφία εξωφύλλου προέρχεται από το http://www.virtualfestivals.com.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια