Play Our Music Festival

Play Our Music Festival

Την Παρασκευή 26/6 θα γίνει το Play Our Music Festival στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή παζάρι δίσκων.
Play Our Music Festival


Play Our Music FestivalΠρεμιέρα για  το festival της PlayOurMusic την Παρασκευή 25/6, με τρία από τα καλύτερα αγγλόφωνα σχήματα της χώρας: NIGHT ON EARTH/ BOOMSTATE/ KAPPA.

Κερδίστε 5 μονές προσκλήσεις για την ερχόμενη Παρασκευή, στέλνοντας μας e-mail εδώ με θέμα "POM" και στο κυρίως κείμενο το Ονοματεπώνυμο σας. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 24/6 στις 14:00.


NIGHT ON EARTH 

Οι Night On Earth προέκυψαν μέσα από έναν αυτοσχεδιασμό της μετα-μουσικής ηχο-τρομοκρατικής κολλεκτίβας των Paracroussis, τον Απρίλιο του 2004. Το μουσικό ύφος μας μπορεί να περιγραφεί ως ένα παζλ από trip hop και blues noir, κουρδισμένο σε μια jazz ατμόσφαιρα, κάτω από ένα αυτοσχεδιαστικό πνεύμα –που εισχωρεί σε ταξιδιάρικα και μελαγχολικά ηχοτόπια και αντανακλά κινηματογραφικές αναφορές. Ναι, όλο αυτό. Ο ήχος μας είναι περισσότερο διαμορφωμένος από τις εικόνες του Jim Jarmusch και του Wong Kar-Wai, παρά από ένα συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα. Παρ’όλα αυτά, στο παίξιμό μας συναντιούνται ετερόκλητα ακούσματα: από τη μελαγχολία των βινυλίων του Bristol και των progressive κιθαριστικών ταξιδιών των 70’s μέχρι το πνεύμα των avant-garde συνθετών του 20ου αιώνα και τους πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς του Keith Jarrett.

BOOMSTATΕ

Οι Boomstate υπάρχουν από το 1996 περίπου και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχουν συνθέσει και ηχογραφήσει αμέτρητα κομμάτια. Υπάρχει μόνο μία επίσημη κυκλοφορία τους μέχρι τώρα, το album ‘Waiting Out There’ το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 από την RunDevilRun Records. Οι Boomstate αυτό το διάστημα σχεδιάζουν μερικές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και δουλεύουν επάνω σε νέο υλικό, καθώς επίσης ξαναφτιάχνουν κάποιους παλιούς αγαπημένους ήχους για το δεύτερο album τους. Και…που ξέρετε… μπορεί να υπάρξει και ένα τρίτο album πολύ πιο σύντομα απ’ το αναμενόμενο!

KAPPA

Ο Kappa γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη και δρα ως μουσικός από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Έπειτα από αρκετά χρόνια με καθαρά alternative rock projects και μαζεύοντας υλικό που ηχογραφούσε σπιτικά και μη σε τετρακάναλο, αποφάσισε να μοιραστεί και με τον υπόλοιπο κόσμο κάποιες από τις πσυχεδελο-ποπ-φολκ και ροκ ανυσηχίες του μέσα απ' τον πρώτο του δίσκο ‘Sack of Dreams’. Με την πολύτιμη βοήθεια του Νικόδημου Τριαρίδη στην κονσόλα ήχου αλλά και με μια πληθώρα μουσικών από τον χώρο της πόλης, το Sack of Dreams έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο τύπο.

Club Μύλου (Fully Air Conditioned!)
Ανδρέου Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη  
Τηλ. 2310 510081  
Εισιτήρια: 12 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Χορηγός Επικονωνίας: Mix Grill

Επίσης την Κυριακή 27/6 η PlayOurMusic σε συνεργασία με την Kazan dB παρουσιάζουν  ένα super Παζάρι Δίσκων με ελεύθερη είσοδο! Παράλληλα DJ Sets και πολλά Happenings.

All Day DJ Sets By:
Captain K - Frantic Five
Deep M – Infidelity
Melotron Productions
PlayOurMusic Team
Απόστολος Βαρνάς - Off Radio
Αργύρης Μ. - Coo Radio
Εύα Κ. - 95.8 Fm
Μιχάλης Ε. - Rodon Fm

11:00-24:00
Είσοδος Ελεύθερη
Club Μύλου

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια