Τα Προσεχώς: Το Πρόγραμμα

Τα Προσεχώς: Το Πρόγραμμα

Διαβάστηκε
Η νέα ταινία του Stephen Frears αφηγείται το μεγάλο ψέμα του Lance Armstrong, που συγκλόνισε τους πάντες πριν από μερικά χρόνια.
Τα Προσεχώς: Το Πρόγραμμα


Ο δύο φορές υποψήφιος για Oscar με τα "The Grifters" (1990) και "The Queen" (2006) Stephen Frears παρουσιάζει τη νέα του ταινία με τίτλο "The Program". Πρόκειται για ένα βιογραφικό αθλητικό δράμα, που αφηγείται την αληθινή ιστορία του γνωστού ποδηλάτη Lance Armstrong και το μεγάλο ψέμα του, που συγκλόνισε τους πάντες πριν από μερικά χρόνια. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Ιρλανδού δημοσιογράφου David Walsh με τίτλο "Seven Deadly Sins: My Pursuit of Lance Armstrong", ενώ την υπογραφή του στο σενάριο βάζει ο υποψήφιος για Oscar για το σενάριο του "Trainspotting" (1996) John Hodge. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Armstrong υποδύεται ο Ben Foster και δίπλα του θα δούμε τους Chris O'Dowd, Jesse Plemons και Lee Pace. Συμμετέχει επίσης ο Dustin Hoffman. Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου 10 Δεκεμβρίου με τίτλο "Το Πρόγραμμα".

The Program

Υπόθεση

Ένας Ιρλανδός αθλητικός δημοσιογράφος πείθεται πως οι επιδόσεις-νίκες του Lance Armstrong στο Tour de France οφείλονται στη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Με βάση αυτή τη σιγουριά ξεκινά να ψάχνει για αποδείξεις με σκοπό να ξεσκεπάσει τον Armstrong και μαζί με αυτόν μια τεράστια πλάνη. Trivium

-    Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα "The Guardian", ο Ben Foster παραδέχτηκε πως πήρε αναβολικά υπό ιατρική παρακολούθηση για να προετοιμαστεί για το ρόλο.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια