Έρχεται το sequel του "Finding Nemo": Δείτε το teaser

Διαβάστηκε
Έρχεται το "Finding Dory" αυτό το καλοκαίρι με νέες περιπέτειες!O αγαπημένος μας Νemo επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι σε νέες περιπέτειες με τους φίλους του, Dory και Marlin. Αυτή τη φορά η Dory χρειάζεται τη βοήθειά του καθώς ανακαλύπτει πως είναι  παιδί του "ενυδρείου" που αργότερα ελευθερώθηκε στον Ωκεανό. Σε μια σχολική εκδρομή στο Ινστιτούτο θαλασσίων ερευνών επανέρχεται μερικώς η μνήμη της κι έτσι, η  Dory κι ο Nemo ξεκινούν την αναζήτηση για την εύρεση της  πραγματικής οικογένειας της Dory.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του "Finding Dory" υπογράφει ο Andrew Stanton που έχει επίσης σκηνοθετήσει τα "Finding Nemo" και "WALL-E".  Η  παραγωγή της ταινίας ανήκει στην Lindsey Collins, όπως και του "WALL-E". Στο "Finding Dory" θ' ακούσουμε τις φωνές των αγαπημένων ηθοποιών Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Eugene Levy και Diane Keaton.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις αίθουσες της Αγγλίας στις 29 Ιουλίου 2016. Ως τότε, μπορείτε να δείτε το Teaser trailer που δημοσίευσε η Disney Pixar και... Keep Swimming!Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια