Ετοιμάζεται η αυτοβιογραφία του Bruce Dickinson

Διαβάστηκε
Το φθινόπωρο του 2017 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του χαρισματικού και πολυτάλαντου Bruce Dickinson (Iron Maiden). Θα εκδοθεί από την Harper Non-Fiction και Dey Street.Το φθινόπωρο του 2017 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του χαρισματικού και πολυτάλαντου Bruce Dickinson (Iron Maiden). Θα εκδοθεί από την Harper Non-Fiction και Dey Street.

Ο Dickinson δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήταν πολύ όμορφο που με πλησίασαν για να γραφτεί ένα βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες μου καθώς με την τρέχουσα περιοδεία είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό. Ταξιδεύοντας με το 747 σε όλο τον κόσμο για την περιοδεία θα μπουν σίγουρα κάποιες ιστορίες σε ένα ασυνήθιστο σενάριο»

Ο διευθυντής έκδοσης Jack Fogg μίλησε για αυτό το project: « Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν τον Bruce. Ποιος άλλος rock μουσικός πιλοτάρει 747 αεροπλάνο; Είναι μοναδικός , το βιβλίο του θα είναι εξαιρετικό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το εκδώσουμε και θα δουλέψουμε μαζί του».Σίγουρα ο πολυτάλαντος Bruce έχει να πει πολλά από μουσική, θέατρο, ξιφασκία, αεροπλοΐα, μέχρι και την πρόσφατη περιπέτεια του με τον καρκίνο. Αναμονή για κάτι, μάλλον, πολύ δυνατό.

Up the  Irons!

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια