Πρώτο βραβείο για το Noodio.fm

Διαβάστηκε
Το noodio.fm κατέκτησε το πρώτο βραβείο "Innovation & Entrepreneurship" στο διαγωνισμό e-nnovation.Το Noodio.fm άνοιξε τις πύλες του πριν λίγους μήνες  ως  μια διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει streaming μουσικής, βοηθά συγκροτήματα και καλλιτέχνες να προσεγγίσουν το κοινό τους, αλλά και το κοινό να ανακαλύψει μουσική που υπάρχει κοντά του.

Λίγους μήνες μετά, το Noodio.fm έχει τα χέρια του μια σημαντική διάκριση, το πρώτο βραβείο "Innovation & Entrepreneurship" στο διαγωνισμό e-nnovation.

Οι δημιουργοί του, Νικόλαος Νανάς, Χριστόφορος Βαρακλιώτης, Χριστόφορος Δημητριάδης και Αργύρης Στεργίου απευθυνόμενοι στο ήδη εγγεγραμμένο κοινό τους επικοινώνησαν τα νέα μ' ένα σύντομο και περιεκτικό μήνυμα:

"Το πρώτο βραβείο "Innovation & Entrepreneurship" μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, που ξεκίνησε το 2010, και στόχο έχει να συνεισφέρει με  ειλικρίνεια στην Ελληνική Μουσική Σκηνή. Θα συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες, προσωπικές και μη, να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με περίσσιο μεράκι, στην ανάδειξη ελληνικών συγκροτημάτων και μουσικών που πραγματικά το αξίζουν.
Είμαστε οι μεγαλύτεροι fans της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη".


Η εγγραφή είναι προς το παρόν δυνατή μόνο με προσωπική πρόσκληση και χρήση του λογαριασμού στο Facebook.

Το Noodio.fm θα ανοίξει τις πόρτες του προς το ευρύ κοινό μετά τον αρχικό έλεγχο της ευστάθειας των λειτουργιών του.

Οι ακροατές του Noodio.fm έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν δωρεάν μουσική, είτε ανεξαρτήτως είδους είτε με βάση το μουσικό είδος της επιλογής τους. Στο επάνω μέρος της εφαρμογής  ο ακροατής μπορεί να επιλέξει σταθμό (μουσικό είδος), να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη ή την μπάντα που ακούει και φυσικά να ψηφίσει εάν του αρέσει ένα μουσικό κομμάτι. Ακολουθούν οι καλλιτέχνες της κατηγορίας ιεραρχημένοι με βάση τη δημοτικότητας τους, όπως αυτή προκύπτει από το σύστημα ψηφοφορίας του Νoodio. Κάνοντας κλικ πάνω σε μία μπάντα, ο ακροατής οδηγείται στην προσωπική της σελίδα, όπου μπορεί να δει συγκεντρωτικά τις πρόσφατες ενημερώσεις της στα social media (ειδήσεις, φωτογραφίες, video) και φυσικά να ακούσει τη μουσική της.

Οι μπάντες από την πλευρά τους μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και εύκολα μέσω των σελίδων τους στο Facebook, με ένα μόνο κλικ. Το Νoodio δημιουργεί αυτόματα την προσωπική σελίδα (προφίλ) της μπάντας και την επικαιροποιεί με ειδήσεις, φωτογραφίες και video που συλλέγει αυτόματα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η μπάντα από την μεριά της είναι να ανεβάσει τα καλύτερα κομμάτια της, για να συμπεριληφθούν στα playlists του Νoodio. "Στον πυρήνα του Νoodio κρύβεται ένας αλγόριθμος ψηφοφορίας  που κατανέμει τις ψήφους των ακροατών στα μουσικά κομμάτια υπό τη μορφή credit για τους καλλιτέχνες. Με βάση το credit των κομματιών, και κατ’ επέκταση των καλλιτεχνών, καθορίζεται η σύνθεση των playlists του Νoodio και αναδεικνύονται οι καλύτερες μπάντες ανά μουσικό είδος, τόσο γενικά, όσο και περιοδικά (band of the week/month).Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
διάκριση Noodio
2
βραβεία
26
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια