12ο Χριστουγεννιατικό Bazaar από το "Stray.gr"

Διαβάστηκε
Επισκεφθείτε 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων "Stray.gr" στις 12 & 13 Δεκεμβρίου στο ΓκάζιΣτους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και μεταξύ των άλλων δράσεών, που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι εθελοντές του Stray.Gr συνεχίζουν ακατάπαυστα να προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Γιατί και τα αδέσποτα μας έχουν ανάγκη και διότι η αγάπη, η προσφορά και ο εθελοντισμός δεν έχουν όρια.

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων “Stray.Gr”  διοργανώνουν το 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar  προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων "Stray.gr"  δεδομένου ότι δεν λαμβάνει καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα του Bazaar μας θα έχετε την ευκαιρία:

- Να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας
ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ,
διακοσμητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα,
χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια για το σπίτι,
αξεσουάρ, παιχνίδια, τροφές και πολλά άλλα είδη για τους τετράποδους    φίλους σας
χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα,
χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά,
μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού
καινούρια και μεταχειρισμένα βιβλία
και φυσικά όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, κούπες  μπρελόκ, κοσμήματα κ.α.


- Να συμμετάσχετε στην λαχειοφόρο αγορά με πολλά και υπέροχα δώρα.

- Να ενημερωθείτε για την δράση, τις ανάγκες του Σωματείου και τους τρόπους που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.

- Να γνωρίσετε από κοντά πολλά από τα σκυλάκια και γατάκια που έχουν βρει περίθαλψη και φιλοξενία

- Να διασκεδάσετε σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες σε αδέσποτα ζώα καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, ενώ έχει βοηθήσει πολλαπλάσια  και συνεχίζει παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.

Στην ιστοσελίδα του Stray.gr μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του.
Για περισσότερες πληροφορίες bazaar@stray.gr  & info@stray.gr.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια