Faith no More

Ejekt 2010: Λεπτό προς Λεπτό

LIVE σχόλια, παρατηρήσεις και φωτογραφίες όλων όσων βλέπουμε στο EJEKT θα διαβάσετε σε αυτό το άρθρο το οποίο θα ανανεώνεται "Λεπτό προς Λεπτό".
Faith no More


Για πρώτη φορά, το Ejekt Festival γίνεται σε κλειστό χώρο, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do), κάτι που βέβαια δεν είναι και το καλύτερο για όλους εμάς που έχουμε συνηθίσει το Ελληνικό ή το Baseball στο παρελθόν και γενικότερα τους ανοιχτούς χώρους για το Φεστιβάλ.

Παρ' όλα αυτά, σήμερα το Ejekt ροκάρει για τα καλά με Bad Religion και Faith no More και όπως κάθε χρονιά, ένα κομμάτι του είναι στην ηλεκτρονική μουσική (UNKLE).

Οι ώρες εμφανίσεων όλων των συγκροτημάτων είναι οι εξής:

UNKLE (live) 23.45 – 01.15
FAITH NO MORE 21.50 – 23.35
BAD RELIGION 20.00 – 21.30
OBOJENI PROGRAM 18.35 – 19.35
ZEBRA TRACKS 17.30 – 18.15

Τα πρόσφατα setlists των Bad Religion & Faith no More καθώς και playlists αυτών των τραγουδιών διαβάζετε εδώ. LIVE σχόλια, παρατηρήσεις και φωτογραφίες όλων όσων βλέπουμε στο EJEKT θα δείτε παρακάτω σε αυτό το άρθρο το οποίο θα ανανεώνεται "Λεπτό προς Λεπτό".

17:30: Φύγαμε για Φάληρο και Ejekt Festival.


19.05 Obojeni program στη σκηνή του Ejekt. Punk-εκκωφαντικες μουσικές. Λίγος ο κόσμος προς το παρόν μέσα στο Tae Kwon Do. Βέβαια πολλοί περιμένουν έξω!

19.10 Ο χώρος είναι διαμορφωμενος όπως το Coca Cola Soundwave πέρυσι και στην συναυλία του Moz πιο παλιά. Το καλό είναι οτι έχει air condition & είμαστε μια χαρα...


19.15 Ο ήχος στους Obojeni Program δεν θα έλεγα πώς είναι και ο καλύτερος. Μπουκώνει αρκετά... Ελπίζω όμως τα 3 τελευταία συγκροτήματα να βγουν μια χαρά.

19.19 Υπάρχει κι ένας χώρος πάνω δεξιά όπως βλέπεις τη σκηνή για να κανείς skateboards. Ωραία φάση...

19.20 Ο τραγουδιστής των Obojeni μοιάζει με το Φροντο του Άρχοντα των Δάχτυλιδιών. Έχει και τις σημειώσεις στο δεξί του χέρι.

19.40 Μονότονοι και με κακό ήχο οι Obojeni Program. Μόλις τελείωσαν.


19.45 Σιγά σιγά μαζεύεται κόσμος. Μόλις ανακοινώθηκε στο video wall ότι έρχονται οι Prodigy στις 17/9 στην Αθήνα και μια μέρα μετά στη Θεσ/κη!

19.50 Σε 20 λεπτά περίπου περιμένουμε τους Bad Religion. Όλο και πληθαίνει ο κόσμος...

20.10 Σχεδόν γεμάτο το Tae Kwon Do. Ωραία ατμόσφαιρα. Ξεκίνησαν οι Bad Religion με το Do what you want.

20.15 Τώρα Sinister Rouge. Ο γνωστός σταυρός σήμα του συγκροτήματος πίσω τους. Ο ήχος σχετικά καλός. "This year is Bad Religion 30 years"

20.25 A walk τώρα. "Αυτή τη στιγμή με την κρίση που υπάρχει στον κόσμο είναι σαν να είμαστε (οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι) συμπαίκτες στο παγκόσμιο γήπεδο".

21.15 Πολύ δυνατό live από τους Bad Religion. Ένα μεγάλο punk party! Υποσχέθηκαν να μας ξανάρθουν, έστω και αν πέρασαν 14 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει, στο Rock of Gods στην Δραπετσώνα.

21.37 Τελείωσαν στις 9:36 οι Bad Religion με 21st century (digital) boy και το Sorrow. Μεγάλη μπάντα!

22.00 Άρτια και πορωτική η εμφάνιση των Bad Religion με την φωνή του Graffin και το χαρακτηριστικό ήχο του μπάσου του Bentley να δεσπόζει. Και οι δύο σε μεγάλα κέφια!

22.05 Θα λέγαμε όμως πώς ο ήχος στους Bad Religion ήταν μάλλον μέτριος. Ο χώρος σχεδόν γεμάτος και κανείς δεν καπνίζει (λέμε τώρα)... Καταλαβαίνετε... Ένα σύννεφο καπνού πάνω μας. Σε 10 λεπτά περιμένουμε όλοι τους Faith no More!

22.28 Ξεκίνησαν στις 10:23 οι Faith no More. Άσπρο κουστούμι ο Patton. From out of nowhere τώρα.

22.35 Καταπληκτικός ερμηνευτής ο Patton! Βάζει το μικρόφωνο στο στόμα του και μετά γελάει σατανικά...Το κοινό ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη θέρμη σε σχέση με τους Bad Religion.

22.45 Caffeine, Evidence, Surprise you are dead. Δυστυχώς όμως ο ήχος δεν ξεφεύγει από την μετριότητα. Όσο πιο κοντά είσαι στη σκηνή, τόσο το καλύτερο. Πιο μακριά χάνεται κάπως ο ήχος.

23.25 Cause I' m easy like Sunday morning... King of a day τώρα...

23.40 Οι Faith no more τελείωσαν το κανονικό set τους πριν 4 λεπτά και ξαναβγήκαν τώρα. Μοιράζουν και μπλουζάκια τους.

23.45 Chariots of fire αφιερωμένο από τους Faith no More στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, το μεγαλύτερο Έλληνα συνθέτη, όπως είπαν.

23.55 Δεύτερο encore και τέλος για τους Faith no More. Περιμένοντας τον James Lavelle...

00.15 Αρκετός κόσμος παραπονιέται για τον ήχο, που είναι πολύ δυνατός και όχι τόσο καθαρός. Θα έλεγα ότι είναι καλύτερος από την περσινή εμφάνιση των Bloc Party στον ίδιο χώρο. Γενικότερα μέτριος ο ήχος προς το όχι και τόσο καλός.

00.30 Ξεκίνησαν οι UNKLE. Έχει φύγει λίγος κόσμος μετά τους Faith no More.

00:37 Μετά την εισαγωγή, The Answer και τώρα Burn my shadow. Πολύ πιο ωραία από dj set, τώρα που τους βλέπουμε live. Κιθάρα, μπάσο, drums & στα decks ο James Lavelle.

01:12 Αρκετά ροκ προς το παρόν η εμφάνιση των UNKLE. Η φωνή πάντως στο Natural Selection που παιζει τωρα δεν ακούγεται. Πολύ μπουκωμενη... I am the light... Reign reign reign.

01:28 Ωραία η εκτέλεση του Follow me down (με τη Sleepy Sun στα φωνητικά - όχι live). Το set κλείνει με το Eye for an eye. Encore; Και βέβαια...

01:40 Αρκετοί έχουν φύγει. Άλλωστε είναι αργά για εργάσιμη μέρα. Lonely soul και το αγαπημένο μου In a state για καλο κλείσιμο. Καληνύχτα...

Κι ένα video από την εμφάνιση των Faith No More... Περισσότερα σε πλήρες review.


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια