Συναυλία για το AIDS στην Ανάβυσσο

Παραλία Αναβύσσου: Λειβαδάς, Μπάμπαλη, Δρογώσης, Ευσταθία, Μέντα. Δωρεάν Συναυλία για το hiv/aids (4+5/9/10). Δυο ημέρες δράσης, δυο ημέρες διασκέδασης. Μεγάλη Συναυλία, Beach Parties, Ζωντανές Αναμεταδώσεις, Video Projection και πάνω από όλα να παίξετε εσείς την δική σας μουσική και να κάνετε τις δικές σας αφιερώσεις ζωντανά στον αέρα του Mind Radio. Διαβάστε Αναλυτικά το Πρόγραμμα.

Λήξη Θερινής Καμπάνιας Ενημέρωσης πληθυσμού για τον hiv/aids.

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Παραλία Αναβύσσου

Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάννα Μπάμπαλη
Στάθης Δρογώσης
Ευσταθία
Μέντα

ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα
καθώς και τρόποι πρόσβασης
 
Δελτίο Τύπου

Don’t You Forget About Me – Simple Minds 1984
Μακάρι τα προφυλακτικά να μπορούσαν την κατάλληλη στιγμή,
από μόνα τους να φωνάξουν: «Μην με ξεχνάς».

Με κεντρικό σλόγκαν, της διήμερης εκδήλωσης, ένα διαχρονικά γνωστό νεανικό στίχο και φυσικά πάντα με το μότο της καμπάνιας «ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ»,   το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και την υπενθύμιση σε κάθε ενεργά σεξουαλικά άτομο να «προσέχει τον εαυτό του», να μην ξεχνά και να παίρνει πάντα προφυλάξεις.
 
Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που περνά η χώρα μας, η επαγρύπνηση του πληθυσμού για θέματα όπως το hiv/aids, δεν είναι δευτερευούσης σημασίας, καθώς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ΗΙV επιδημίας στην Ελλάδα παρουσιάζει σημαντική αυξητική τάση από το 2004, ενώ το 2008 παρατηρείται ο υψηλότερος αριθμός των νέων διαγνώσεων.
 
Τα νέα αυξητικά νούμερα δημιούργησαν την ανάγκη να αγκαλιάσουμε καινούργιες ενέργειες που θα βοηθήσουν το μήνυμα μας να περάσει στο γενικό πληθυσμό.
 
Με αυτή την δράση το ΚΕΕΛΠΝΟ, επιλέγει για την ολοκλήρωση της θερινής καμπάνιας ενημέρωσης του πληθυσμού για τον hiv/aids, να συνεργαστεί με ένα άκρως νεανικό, διαδραστικό, διαδικτυακό μέσο και να διοργανώσει ένα διήμερο εκδηλώσεων σε μια πολυπληθή παραλία κοντά στη Αττική.
 
Για δυο συνεχόμενες μέρες, στη παραλία της Αναβύσσου θα συμμετέχουν dj’s set, θα γίνουν ζωντανές αναμεταδώσεις, beach parties, μια μεγάλη συναυλία και για πρώτη φορά με την συμμετοχή του κοινού που θα περνάει ζωντανά στον αέρα του MindRadio τα δικά του μηνύματα, η παραλία θα αποτελέσει τον χώρο δράσης για όλο το κοινό.

Αναλυτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
 
Σάββατο 4/9

18.00 – 19.00
Έναρξη με dj set από παραγωγούς του Mind Radio

19.00 – 23.30
Συναυλία με τους:
Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάννα Μπάμπαλη*
Στάθης Δρογώσης*
Ευσταθία*
Μέντα*

24.00 - αργά
Έναρξη Beach Party με τους OK*
Ακολουθούν μουσικές από τους παραγωγούς του Mind Radio


Κυριακή 5/9

12.00 – 14.00
Warming up με dj.set από τους παραγωγούς του Mind Radio

14.00 – 18.00
Έντεχνο Ελληνικό Πρόγραμμα
με εμβόλιμα μηνύματα για τον hiv από γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες

18.00 – 21.00
Αφιερώσεις από το κοινό. Το κοινό ανεβαίνει στο stage και παίζει τις δικές τους μουσικές,
κάνει τις δικές τους αφιερώσεις, περνάει τα δικά του μηνύματα τα οποία ζωντανά αναμεταδίδοντε στον αέρα του Mind Radio

21.00 – 02.00
Μεγάλο Beach Party με μουσικές από τους παραγωγούς του Mind Radio
 
Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάννα Μπάμπαλη 
Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάννα Μπάμπαλη πιο ώριμοι και ενδιαφέροντες από ποτέ, συνδεδεμένοι με μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες (ο Λειβαδάς περισσότερο πλέον σαν ερμηνευτής παρά σαν συνθέτης και η Ανδριάννα σαν η γλυκειά ερμηνεύτρια που φλερτάρει με τη σύνθεση) δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα επι σκηνής που περνά άμεσα στον κόσμο.

Ο Κώστας Λειβαδάς, μας συστήθηκε το 1997 και είναι συνεχώς παρόν στο προσκήνιο μέσα από τη  δισκογραφία του, από τα τραγούδια του για δίσκους άλλων καλλιτεχνών, τις μουσικές του για τον κινηματογράφο το θέατρο και την τηλεόραση, τις παραστάσεις και εμφανίσεις και τις συμμετοχές- συνεργασίες του. Μετά τα: «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Μια πλευρά» και «Τι χρονιά κι αυτή», το «Κρατήσου απ’ τη στάχτη» είναι το ολοκαίνουριο προσωπικό του άλμπουμ και ήδη κυκλοφορεί από τη Legend με το ραδιοφωνο να αγαπά ιδιαίτερα τη νέα του επιτυχία «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» . 

Στα τέλη Σεπτέμβρη 2010 θα κυκλοφορήσει και το πέμπτο  άλμπουμ της Ανδριάννας με τίτλο "Ο Τζον-τζον ζει" , από το οποίο ξεχωρίζει το επίκαιρο και λόγω εποχής « Διακοπές στη Μπανιέρα». Το άλμπουμ αυτό έρχεται να προστεθεί στη δισκογραφία της  μετά τα   "Και η Γη γυρίζει", "Μην πεις ποτέ" , "Δές Καθαρά"  και  «The Rose Tattoo»...
Η παράσταση των δύο, στηρίζεται κυρίως σε πασίγνωστα τραγούδια που αγαπάει το κοινό, από τη δισκογραφία  της Μπάμπαλη και του Λειβαδά  και από τις  συνθέσεις του Λειβαδά που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες (μεταξύ τους η Τσαλιγοπούλου, ο Κότσιρας, Ο Λιδάκης και πολλοί πολλοί άλλοι). Θα ακούσουμε όμως και καινούργια τραγούδια δικά τους, από τις νέες τους δουλειές, αλλά και διασκευές εκπλήξεις τραγουδιών, από το Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο.


Στάθης Δρογώσης
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Στάθης Δρογώσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.Υπήρξε τραγουδιστής και ένας από τους βασικούς συνθέτες του συγκροτήματος  «Τα φώτα που σβήνουν»,το οποίο κυκλοφόρησε τους δίσκους «Τα φώτα που σβήνουν» 1999 Warner  και «Η γη απ΄ τ΄ αστέρια» 2001 Warner. Με το συγκρότημα επίσης συμμετείχε στο δίσκο αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο με τον τίτλο «Στον Π», MINOS-EMI 2000, διασκευάζοντας το τραγούδι «Που να γυρίζεις».
    Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2001 εργάστηκε ως μουσικός, τραγουδιστής και ενορχηστρωτής, σε  συναυλίες με έργα του Μίκη Θεοδωράκη όπως στα «Λυρικά» σε στίχους του Τάσου Λειβαδίτη, που παρουσιάστηκαν διασκευασμένα το 2001 στο Γκάζι και στο «Ο ήλιος και ο χρόνος» σε στίχους Μίκη Θεοδωράκη που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2002. Με την ευκαιρία αυτής της συναυλίας μελοποίησε και τραγούδησε σε στίχους του Μίκη Θεοδωράκη από το ίδιο έργο, το τραγούδι «Πυροβολήστε τον χρόνο».
 Με τίτλο «Ο χειμώνας δε θα ’ρθει»  κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2003 από τη MINOS–EMI,ο πρώτος προσωπικός του δίσκος σε παραγωγή του Μανώλη Φάμελλου
Τον Οκτώβρη του 2005 ο Στάθης Δρογώσης πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Ελληνικού τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Θα περάσουν οι μέρες», το οποίο κυκλοφορεί στο repackaging του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Ο χειμώνας δε θα ‘ρθει».
Τον Οκτώβρη του 2006 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος από τη ΜΙΝΟS-EMI με τίτλο «ΑΛΛΗ ΓΗ» σε παραγωγή του ίδιου και του Κωστα Γιαννίρη.
Ο Στάθης Δρογώσης υπογράφει το 2004 την παραγωγή και ενορχήστρωση του πρώτου προσωπικού δίσκου του τραγουδοποιού Γιώργου Μυλωνά με τίτλο «Καλοκαιρια που γελούν»
Επίσης έχει γράψει τραγούδια και μουσική για το θέατρο:
2005 στην παράσταση της Βίλης Σωτηροπούλου «Show business» στο Bar theatre “Vanilla”
2006 στην παράσταση της ομάδας ex animo «SORRY SOLD OUT» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
2006-2007 στην παράσταση της ομάδας ex animo «ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΙΚΟΥΣ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
(σε αυτή την παράσταση έπαιζε ο ίδιος ζωντανά μουσική και είχε κι ένα μικρό ρόλο…)
Ο Στάθης Δρογώσης έχει εμφανιστεί στη σκηνή με τους Μανόλη Φάμελλο(αρκετά χρόνια) ,τον Νίκο Πορτοκάλογλου(2005-2006 σε σχεδόν όλη την Ελλάδα),Ζακ Στεφάνου(χειμώνας 2006 –άνοιξη 2007)Νίκο Ζιώγαλα(χειμώνας του 2004 ), Γιώργο Δημητριάδη, Βασίλη Καζούλη, Κώστα Λειβαδά, Μάνο Πυροβολάκη, Αντριάννα Μπάμπαλη, Ευσταθία
Τέλος εκτός από τους προσωπικούς του δίσκους έχει συμμετάσχει ως μουσικός- ενορχηστρωτής σε δίσκους πολλών καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης, Μανόλης Φάμελλος, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Δημητριάδης, Οδυσσέας Τσάκαλος κ.α.

Ευσταθία
Τρία χρόνια μετά το «Δεν μπορεί, έχει meeting», που αγαπήθηκε και μισήθηκε παράφορα, η Ευσταθία επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουρια δουλειά, που εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την ιστορική ετικέτα ΛΥΡΑ.
Μια σημαντική, σύγχρονη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με χιούμορ, ευαισθησία και αιχμηρό, προσωπικό λόγο, παρουσιάζει εννέα ολόφρεσκα, δικά της τραγούδια (ένα σε στίχους του Θανάση Βούτσινου) και μια διασκευή- έκπληξη στην αγαπημένη «Κρουαζιέρα» του Βαγγέλη Γερμανού με τίτλο Crociera Romana (σε ιταλικούς στίχους της Cristina Bianchi).
Σε ένα τραγούδι ερμηνευτικά συμμετέχει και η Ηρώ Σαΐα.
Σε μια άχρωμη, άοσμη και άγευστη εποχή, που η έννοια “καλό παιδί” έχει ταυτιστεί με το ακίνδυνο, το ανώδυνο, το πολιτικά ορθό και ό,τι δεν εμπνέει έρωτα, η Ευσταθία έρχεται να μιλήσει για έγχρωμους, εύοσμους, εύγευστους και καταραμένους έρωτες στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, μέσα από δέκα κομμάτια που τα λένε “χύμα” χωρίς το άγχος μη μείνουν στο ράφι. Η μουσική της παλέτα ανακατεύει τις αποχρώσεις της ποπ και εμπλουτίζεται με τη νοσταλγική τρυφερότητα του ρετρό, μέσα από ρυθμούς όπως το μάμπο, το βαλς και το τσα τσα.
Η Ευσταθία δηλώνει παρούσα και “πολύ καλό παιδί”. Ευτυχώς το δεύτερο δεν το εννοεί- γι’ αυτό και αξίζει να αγαπηθεί.
Επισκεφτείτε και το:  www.myspace.com/eustathiamyspace

ΜΕΝΤΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Το Δεκέμβριο του 2000, κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ των Μέντα με τίτλο «Στον πλανήτη του Εδμούνδου», προϊόν της συνεργασίας του συγκροτήματος με τον CotiK.
 Ο δίσκος αποσπά τις καλύτερες κριτικές από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα της μουσικής δημοσιογραφίας.
«Ένα από τα πληρέστερα θεματικά και υφολογικά καθώς και από τα πιο ευρηματικά και 'προχωρημένα' στην ηχητική επεξεργασία τους ντεμπούτα στην ιστορία της ελληνικής ποπ-αρτ μουσικής» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αργύρης Ζήλος στην κριτική του στο περιοδικό Δίφωνο.
 Το καλοκαίρι του 2001 το συγκρότημα αποκτά ένα νέο μέλος, το Δημήτρη Λαϊνά. Με τη συμβολή του σε πλήκτρα και φωνητικά, ο ήχος του συγκροτήματος αποκτά την πιο ολοκληρωμένη του μορφή. Μαζί του, η μπάντα αρχίζει να συνθέτει τα νέα της τραγούδια.
Το άλμπουμ με τίτλο «Σε καινούργια μπάντα» κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του 2003 και αποσπά ετερόκλητες μεταξύ τους κριτικές. Αρκετοί από τους μουσικούς δημοσιογράφους βρίσκουν τον ήχο περισσότερο πειραματικό από όσο θα έπρεπε, αλλά, κάποιοι εντυπωσιάζονται και γράφουν για ένα σπάνιο αριστούργημα.
Την άνοιξη του 2006 συμμετέχουν στο δίσκο-συλλογή «Eurorevisions» με τη ξεχωριστή διασκευή τους στο «Τσάρλι Τσάπλιν» που τραγούδησε το 1978 στο διαγωνισμό της Eurovision, η Τάνια Τσανακλίδου.
Το φθινόπωρο του 2006 το νέο άλμπουμ του γκρουπ ολοκληρώνεται, με τη συνεισφορά των Coti K. και Χρήστου Λαϊνά σε μίξη και παραγωγή.
Το Μάιο του 2007 ο δίσκος κυκλοφορεί.
Περιλαμβάνει δεκαπέντε κομμάτια και τιτλοφορείται «Ινστρουμέντα».
Ο Αντώνης Μποσκοϊτης στο Δίφωνο σχολιάζει: «Το Ινστρουμέντα βρίσκει το συγκρότημα σε μεγάλη φόρμα…» και πιο κάτω προσθέτει : « Το πιο θετικό στοιχείο τους όμως επισημαίνεται στο ηχητικό περιβάλλον όπου υπάγονται και του οποίου φέρουν αποκλειστικά το copyright, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα».
Η Μαρία Μαρκουλή γράφει στα Νέα: «Με φρέσκο ποπ ήχο και απόλυτη κυριαρχία στο μουσικό τους σύμπαν, οι Μέντα διανύουν το πιο δροσερό τους καλοκαίρι». 
Ο M. Hulot γράφει στη Lifo: «Σύγχρονη ελληνική ποπ, όπως θα έπρεπε να είναι, ειλικρινής, όμορφη και οι Μέντα στην καλύτερη στιγμή τους μέχρι τώρα» και ο Γιάννης Νένες στην Athens Voice προσθέτει: « Ήρθαν οι Μέντα και μου θύμισαν αυτή τη δροσιά του αέρα , που σου μπαίνει βίαια στο κεφάλι και κάνει το ΩΡΛ σου φρέσκο και αστραφτερό, να τρίζει από καθαριότητα».
Τέλος, οι αναγνώστες του περιοδικού Velvetσυμπεριέλαβαν το άλμπουμ στα καλύτερα ελληνικά του 2007.
Ο Μάρτιος του 2010 βρίσκει έτοιμο το τέταρτο άλμπουμ των Μέντα. Έχει τίτλο «Ποπ»και περιλαμβάνει έντεκα νέα κομμάτια.
Η μπάντα στο Ποπ συνεργάζεται ξανά με τον Coti K., που αυτή τη φορά αφήνει το συγκρότημα να δουλέψει χωρίς τη στενή του επίβλεψη και συνεισφέρει μόνο στη διαμόρφωση του τελικού ήχου.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκεται πάλι η Ελένη Τζαβάρα που τραγουδάει τις «Χαρές», εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου.

OK
OKOι ΟΚ προτιμούν ηλεκτρονικό ήχο με ηλεκτρικά στοιχεία και ελληνικό στίχο. Όλη η φιλοσοφία του συγκροτήματος συνοψίζεται στη φράση «Ποπ διάθεση και μουσική χωρίς συντηρητικά». Ποπ αισθητική, φρέσκες μελωδίες, με στίχους απλούς, καθημερινούς αλλά και πολύ διαφορετικούς.
To ντεμπούτο album τους ονομάζεται "Το μέλι" και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Friends Music Factory. Δέκα electro-pop κομμάτια και μία ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι "Η ζωή μας η παλιά"!

Παράλληλα το μοναδικό ορχηστρικό τους κομμάτι με τίτλο "Elements" περιλαμβάνεται στη συλλογή Radio Equinoxe 2.0 του ομώνυμου γαλλικού σταθμού ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading από το www.okband.gr

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει «DJing» και live εκτελέσεις ταυτόχρονα! Γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα μπλέκονται από τους ΟΚ προ(σ)καλώντας το κοινό να εξωτερικεύσει τα χορευτικά του ένστικτα! Πώς συνδυάζονται ο MOBY με τον G-PAL, τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish και η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack; Ακούστε από Hi_Tack έως Eurythmics και από Madonna έως Ace of Base!

Οι ΟΚ έχουν εμφανιστεί σε πολλά clubs της Αθήνας, όπως το Shelter και το Όνομα του Ρόδου τα Stage Dance Factory και Multi22 του Club22, το Open Bar το Bender στο Mall και το ENVY στην Πανόρμου και στο Κεφαλάρι. Επίσης Live Dance Parties έχουν στηθεί και στην περιφέρεια, όπως, το Del Mar και το Loca στην Κάλυμνο, το Ποπ Κορν στη Σάμο, το Brachera στις Σπέτσες το Soho στην Καλαμάτα και το Vegera στην Εύβοια. Έχουν συνεργαστεί με τα καταστήματα ρούχων BSB, σε ανάλογα parties, στην Αθήνα και στην Πάτρα, στα πλαίσια της χορηγίας της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επίσ ης έχουν εμφανιστεί στο Musicwave Festival στην Πάτρα, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ, στη Γιορτή της Μουσικής, στο Earthdance, το μεγαλύτερο παγκόσμιο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής και στο Going Youth Festival, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τελευταίες εμφανίσεις τους ήταν στο Polis Stage, ανοίγοντας το πρόγραμμα της Ευρυδίκης, του Δημήτρη Κοργιαλά και του Γιώργου Καραδήμου όπου παρουσίαζαν υλικό από το 1ο τους album αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Τρόπος πρόσβασης :
Απο την  Αφετηρία των ΚΤΕΛ στην Αθήνα, Μαυροματαίων στο Πεδίο Άρεως ξεκινά λεωφορείο απο τις 6.30 το πρωι και ανα μια ωρα μέχρι της 21.30 το βράδυ.
Κάνει στάση ακριβώς στο σημείο της εκδήλωσης, Παραλία Αναβύσσου.
Για επιστροφή ισχύει ακριβώς το ίδιο ωράριο αναχώρησης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
www.mindradio.gr
 
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια