Οι Sonic Youth επανακυκλοφορούν δίσκους τους

Διαβάστηκε
Με βελτίωση στο αποτέλεσμα του ήχου στους 3 τελευταίους δίσκους τους "Murray Street", "Rather Ripped" and "Sonic Nurse" οι Sonic Youth μετά το remaster που κάνουν!Σε διαδικασία επανακυκλοφορίας νέων εκδόσεων βρίσκονται οι Αμερικάνοι...

Οι Sonic Youth έχουν ήδη κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις τόσο των τριών άλμπουμ τους των 00's, όσο και από την αρχή της δισκογραφίας τους με τα "Goo", "Dirty" and "Washing Machine"!

Ήδη βρίσκονται στη διαδικασία για να επανακυκλοφορήσουν και τα "Murray Street" (2002), "Sonic Nurse" (2004) και το "Rather Ripped" (2006) τόσο σε βινύλιο όσο και ψηφιακά, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου. Και οι τρεις δίσκοι έχουν γίνει remastered από τις αρχικές εκδόσεις, δηλαδή από στερεοφωνικό αναλογικό ήχο σε υψηλής ποιότητας βινύλιο. Τέλος, αναμένεται μέσα στο 2016 να επανακυκλοφορήσει και ο δίσκος του 1998 "A Thousand Leaves"!

Rather Ripped

Όσον αφορά το σήμερα, έγινε γνωστό ότι τον περασμένο μήνα μάλιστα,ο Thurston Moore συνεργάστηκε με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Bernie Sanders με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκστρατεία του γερουσιαστή.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια