Νέο Video Clip για τους Green Day!

Διαβάστηκε
Οι Green Day έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το "Still Breathing", από το δίσκο τους "Revolution Radio" ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα!Πρόκειται για ένα ωραίο video clip που απεικονίζει πλάνα της μπάντας και ανθρώπους σε διαφορετικές ψυχολογικές καταστάσεις, όπως απογοήτευση, θλίψη.

Κυκλόφορησε μάλιστα μετά την αφιέρωση του "American Idiot" από τη μπάντα στον Ντοναλτ Τραμπ στα MTV European Music Awards (EMAs).
Δεν έμειναν μόνο σε αυτό, μιας και άλλαξαν τους στίχους από "The subliminal mind fuck America" σε "The subliminal mind Trump America".

Στα βραβεία αυτά η μπάντα κέρδισε το Global Icon Award, το οποίο τους παρέδωσε η Idris Elba, με τον τραγουδιστή τους, Billie Joe Armstrong, να λέει χαρακτηριστικά: "Έχω να πω ένα πράγμα, είναι πραγματικά ωραίο να είσαι στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή! Πάνω απ' όλα είναι ωραίο να είσαι έξω από την Αμερική, έστω και για ένα μόνο δευτερόλεπτο εξαιτίας των φρικτών εκλογών που διεξάγονται τώρα."

Το pop-punk συγκρότημα κυκλοφόρησε το δωδέκατο άλμπουμ του, "Revolution Radio", τον Οκτώβριο και είναι ο πρώτος τους δίσκος μετά το 2012!

Επιπλέον, αναμένεται οι Green Day να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για περιοδεία στις αρχές του 2017. Πρώτα στο "Leeds First Direct Arena" στις 5 Φεβρουαρίου, μετά στο Manchester Arena (06/02) και τέλος στο O2 Arena του Λονδίνου (08/02). Τέλος θα εμφανιστούν στο "British Summer Time Festival" στο Hyde Park, στο Λονδίνο, το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω:Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια