Γιάννης Πετρίδης

Ο Γιάννης Πετρίδης πρέπει να επιστρέψει στην ΕΡΤ

Διαβάστηκε
Γιάννης Πετρίδης
Πολλές καλημέρες σε όλους!

Άκουσα χθες τη συνέχεια του εξαιρετικού αφιερώματος του Γιάννη Πετρίδη στο Ιταλικό τραγούδι, στον ΒΗΜΑ FM 99,5. Κάποια στιγμή, ο ίδιος είπε ότι αυτή είναι η τελευταία του εβδομάδα σε αυτή τη συχνότητα. «Θα μπορούσα να σας αποχαιρετήσω σήμερα, αλλά δεν θέλω να φύγω πριν ολοκληρωθεί αυτό το αφιέρωμα».

Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Πετρίδης μεταφέρει την εκπομπή του «Από τις 4 στις 5», από τις 6 στις 8 στον ΒΗΜΑ FM 99,5. Περίπου 3,5 χρόνια μετά, έρχεται το αντίο από αυτό το σταθμό, λόγω των δραματικών εξελίξεων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ), οι οποίες περιγράφονται με λεπτομέρειες στο άρθρο του e-tetradio (διαβάστε το εδώ).

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του μακροβιότερου ραδιοφωνικού παραγωγού της χώρας μας; Σε ποια συχνότητα θα συνεχίσει (ελπίζω) τα αφιερώματα, τις ειδικές εκπομπές του, καθώς και την παρουσίαση των νέων μουσικών της εποχής μας;

Το σπίτι του Γιάννη Πετρίδη είναι στην ΕΡΤ και δε νοείται να μην μπορεί να βρεθεί μια λύση για να επιστρέψει εκεί. Είναι τόσο δύσκολο να προσληφθεί ξανά στην ΕΡΤ ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει σ' αυτήν για πάνω από 35 χρόνια; Νομίζω ότι η τωρινή κυβέρνηση και γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι στην εξουσία έχει πολλούς ανθρώπους των Τεχνών, που γνωρίζουν πολύ καλά το έργο του Γιάννη Πετρίδη. Ας ενεργοποιηθούν επιτέλους!

Η φωτογραφία ανήκει στη LiFo.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια