Μονομαχίες Οκτωβρίου: Ποιος πηγαίνει στο Λονδίνο;

Για ένα μήνα λοιπόν, οι παίκτες του On Line Trivial παιχνιδιού μας "Μονομαχίες", έπαιξαν για πολλά δώρα που πρόσφερε το Πρωτάθλημα και κυρίως για το ταξίδι στο Λονδίνο για τους Kings of Leon.Για ένα μήνα λοιπόν, οι παίκτες του On Line Trivial παιχνιδιού μας "Μονομαχίες", έπαιξαν για πολλά δώρα που πρόσφερε το Πρωτάθλημα και κυρίως για το ταξίδι στο Λονδίνο για τους Kings of Leon.

Ο μεγάλος νικητής του Πρωταθλήματος του Οκτώβρη είναι ο Ορέστης Καζασίδης - orestis, ο οποίος κέρδισε τα εξής:

Ταξίδι στο Λονδίνο για τους Kings of Leon στην O2 Arena στις 22 Δεκεμβρίου! Διαμονή για δύο ημέρες (21, 22/12) σε δίκλινο δωμάτιο στο Holiday INN Express London Greenwich με πρωινό. Έκπτωση 100 Ευρώ στα αεροπορικά εισιτήρια που θα κλείσει ο νικητής του Πρωταθλήματος, μια προσφορά του ANTIKO Travel (Χίου 41, Αγία Παρασκευή, τηλ: 210 6019659 - 210 6018906).

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Κώστας Μοναχός - sonicdeath, ο οποίος κερδίζει τα εξής:

Ένα πλήρες γεύμα και ένα μπουκάλι κρασί στο Bar-Restaurant-Cafe Rockin the Casbah (Χαριλάου Τρικούπη 13, Αθήνα).

Οι 3 επόμενοι νικητές είναι με τη σειρά οι εξής: N3v3RmIn9, Τόμα Παρασκευή - plautina, kiko και θα επιλέξουν (με τη σειρά) ένα από τα παρακάτω πακέτα:

***Τα albums των  ***

SILLYBOY: Played,
FLYING LILIS BROTHERS: City Campers,
V-SAG: Shakespearean Love, μια προσφορά της THE SOUND OF EVERYTHING.

***Τα albums των  ***

MONIKA: Exit,
ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ: Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει,
VOYAGE LIMPID SOUND: The Voyage Limpid Sound are Happy,
XAXAKES: Το βαλς των ελαφιών, μια προσφορά της ARCHANGEL Music.

***Τα albums των  ***

AN ORANGE END: Lego,
LOLEK: Alone,
YOUR HAND IN MINE: Every night dreams, μια προσφορά της INNER EAR Records.
 
Όμως πέρα από τα παραπάνω δώρα, κατά τη διάρκεια των περασμένων 31 ημερών, το Mix Grill προσέφερε τα εξής καθημερινά δώρα:

* Ένα μπουκάλι στο DUNKEL bar (Πανόρμου 117, Κτίριο 46) κέρδισαν οι: Κώστας Μοναχός - sonicdeath, Τόμα Παρασκευή - plautina, fasolada, kiko.

* Μια κόπια από τα albums των An Orange End, Lolek, Your Hand in Mine, μια προσφορά της INNER EAR Records κέρδισαν αντίστοιχα οι εξής: Ορέστης Καζασίδης - orestis, Αλέξανδρος Δήμας - saligaros, kiko.

* Μια κόπια από τα καινούργια albums των Monika, Xaxakes, Παύλο Παυλίδη, μια προσφορά της ARCHANGEL Music, κέρδισαν αντίστοιχα οι εξής: Νίκος Κώνστας - niktg, Τόμα Παρασκευή - plautina, Aris7.

* Μια κόπια από το album του SILLYBOY: Played, μια προσφορά της THE SOUND OF EVERYTHING κέρδισαν οι εξής: halymavro, Φωτεινή Σαμιώτη - fotinisam, Κώστας Πρωτόπαππας - kprotop.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους νικητές! Το νέο Πρωτάθλημα του Νοέμβρη έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες ώρες θα μάθετε τα δώρα του...

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια