ποίος: Space Soda, Just Cause
πότε: 22/11/17 21:00
που: Συνδετήρας
μέρος: Ελλάδα
άλλα: Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 21:00 ο +δετηρας φιλοξενεί τους Space Soda και τους JustCause, δυο σημαντικά εγχώρια Αγγλόφωνα γκρουπ με έδρα τους την Πάτρα.

Space Soda live + JustCause @Συνδετήρας, Πάτρα

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 18:41
Διαβάστηκε
Οι Space Soda δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2016 στην Πάτρα. Με κίνητρο την έμπνευση, ξεκίνησαν να δημιουργούν τη δική τους μουσική. Οι διαφορετικές επιρροές των μελών, κάνει το είδος δύσκολο να χαρακτηριστεί αφού έχουν στοιχεία rock, funk, pop και alternative. Δυο μήνες αργότερα, ηχογραφείται το πρώτο τους κομμάτι, Surfing the life, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με video clip τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα απ’ τη γέννηση τους, οι Space Soda ξεκίνησαν απ’ το ίδιο καλοκαίρι να εμφανίζονται σε φεστιβάλ αλλά κ να ετοιμάζουν ήδη το πρώτο τους EP. Το τέλος του χρόνου, κ μετά από αρκετά performances, τους βρίσκει ήδη με το πρώτο τους EP "1st landing" στις αποσκευές τους. Με το νέο έτος και με live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας παρουσιάζουν ήδη δουλειά απ’ το επερχόμενο album.

Space Soda Band: 
Ioanna Zacharopoulou (Vocals) Jinos Spiliotopoulos (Guitar) Kjinos Spiliotopoulos (Bass) George Fouros (Drums)  


Οι JustCause αποτελούνται από τον Λάμπρο, τον Γιώργο, το Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο. Αρχικά σχηματίστηκαν το 2009 στα 15 τους χρόνια και αποφασίσαν να φτιάξουν το δικό τους συγκρότημα. Περνώντας ο καιρός πειραματίστηκαν με αρκετά μουσικά είδη και επηρεάστηκαν από πολλούς καλλιτέχνες αλλά τελικά έχουν αποφασίσει ότι αυτό που παίζουν είναι κάτι ανάμεσα σε indie rock, pop και alternative. Μέχρι σήμερα έχουν παίξει σε αρκετά live και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Baby Guru, Mechanimal και Matisse. Πριν 2 χρόνια κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά, ένα digital EP με τίτλο Upon The Sun που περιείχε 4 κομμάτια ενώ την περασμένη Άνοιξη επανέλαβαν τη διαδικασία με μια νέα κυκλοφορία με τίτλο Darkness. 

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα Έναρξης 21:00
After dj set Mimis Plessas
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια