10 χρόνια Mix Grill

10 χρόνια Mix Grill

Διαβάστηκε
Σήμερα κλείνουμε δέκα χρόνια στο Mix Grill και υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που θυμάμαι από αυτά τα χρόνια.
10 χρόνια Mix Grill


Φτάσαμε λοιπόν σ' αυτή την ημέρα. Δε σας κρύβω ότι αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος. Ο επόμενος είναι ακόμη μεγαλύτερος και δεν είναι μόνο τα 20 χρόνια... 

Σήμερα κλείνουμε δέκα χρόνια στο Mix Grill και υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που θυμάμαι από αυτά τα χρόνια. Αρκετές δύσκολες και πιεσμένες στιγμές, αλλά πολύ περισσότερες εικόνες ευτυχίας και απέραντης χαράς. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους που αγάπησαν κι αγαπούν το Mix Grill και νιώθω τόσο χαρούμενος που κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει καλοί φίλοι μου και σε κάποιο βαθμό δικοί μου άνθρωποι.

Είναι πολλές οι ιστορίες που είναι στο μυαλό μου, αλλά καλύτερα να γράψω κάποιες από αυτές σε ξεχωριστό άρθρο. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη κι αρκετά συναισθηματική ημέρα για εμάς. Είναι μια ημέρα ευχών.

Τι σημαίνει λοιπόν το Mix Grill για σένα;
18 συντάκτες και 18 ευχές για το Mix Grill μας παρακάτω:

LNE - Ελένη Πεφάνη και Γιώργος Μπαλιώτης

[Γράφει η Ελένη Πεφάνη]

Το Mix είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί του, το πείσμα τους και η αγάπη για αυτό που κάνουν. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι δίπλα τους!
Σκέφτομαι τις στιγμές που μου χάρισε το Mix για να αγαπήσω ακόμα πιο πολύ τη μουσική... Αλλά και αυτές που μπούχτισα με τις φανφάρες! Πιο πολύ όμως μέσα από αυτό, βλέπω την προσωπική μου πορεία - χάνομαι, βρίσκομαι αλλά πάντα... εδώ! Στο MixGrillάκι μας!
Χρόνια μας πολλά!

[Γράφει η Ελένη Ζαρκάδα]

Το Mix Grill είναι για εμένα... story of my life! Ήμουν πάντα από αυτά τα παιδιά που χώραγαν στις μέρες τους ένα σωρό δραστηριότητες. Δεν μπορούσα να σταματήσω να ασχολούμαι με κάτι που αγαπούσα, το θεωρούσα αδύνατο! Έτσι, λοιπόν και το Mixgrillάκι, το οποίο γνώρισα στα 4 του έτη, όταν ήμουν φοιτήτρια και έτρεχα μεταξύ εργασιών, μαθημάτων, ταξιδιών και μετέπειτα εργασίας. Είναι η αγάπη για το θέατρο και τη μουσική, αλλά και για τους ανθρώπους πίσω από αυτό, την μεγάλη παρέα που έχει δώσει και έχει πάρει αγάπη τόσο καιρό. Ποιος να το πίστευε ότι θα φτάναμε στα 10! Εύχομαι να περάσουμε και πολλά ακόμα γενέθλια μαζί.

Αρχισυντάκτες: Γιώργος Μπαλιώτης, Ορέστης Καζασίδης, Ελένη Πεφάνη, Ελένη Ζαρκάδα, Βαγγέλης Ορφανίδης

[Γράφει ο Ορέστης Καζασίδης]

Η ενασχόλησή μου με το Mix Grill ξεκίνησε ως διέξοδος, ως άνοιγμα σε ένα ευρύτερο κοινό. Με τα χρόνια εξελίχθηκε, ζυμώθηκε, άλλαξε και αλλάζει μορφές, πάντα με σταθερή την ανάγκη για έκφραση και την επιθυμία για δημιουργικότητα. Όποτε κάνω εξετάσεις, βρίσκουν μεγάλο ποσοστό Mix Grill στο αίμα μου. Και το φαινομενικά παράδοξο είναι ότι δεν μειώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζει να ανατροφοδοτείται.
Βάλτε να πιούμε να το γιορτάσουμε!

Λεωνίδας Καλμούκος στο Χριστουγεννιάτικο party του 2011

[Γράφει ο Λεωνίδας Καλμούκος]

Mix Grill, blogspot, ακίνδυνα τραγουδάκια, εκπομπές στο studio στο ημιυπαίθριο στη Γαρυττού (ξέρεις εσύ…) για activeradio και mindradio, καλεσμένοι οι Sugahspank!, Monsieur Minimal, Marietta Fafouti, My Wet Calvin, Lumiere Brother, Berlin Brides, αφιερώματα – κατάλογος για όλες τις συναυλίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, Never mind the 90s, Take me out to the zeros, party και dj sets στο Dunkel, Αλέξανδρος και Monophonics, La vida es un carnaval, συγκεντρώσεις στη Βρανά και στη Μακρυγιάννη, Music is my radar, Radio Free Europe με συνεντεύξεις από Μηλάτο, Λατέρνατιβ, Δημήτρη Κατσουρίνη, Γιάννη Νένε, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Σάκη Τσιτομενέα, Μανώλη Κηλισμανή, Γιαννούτσο – Βαμβακάρη, εκπομπή στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ με Αντωνόπουλο, δισκοκριτικές, μονομαχίες, About a boy… Χρόνια Πολλά mixgrillάκι!

Δημήτρης Καμπούρης & Λουκάς Κάκος

[Γράφει ο Δημήτρης Καμπούρης]

Δισκοκριτικές, συναυλίες, θέατρο, αφιερώματα, μα πάνω από όλα οι σχεδόν κανονικοί άνθρωποι που το απαρτίζουν.

[Γράφει η Στέλλα Σκαμνέλη]

Το κάποτε μωρό blog μεγάλωσε πια & πλησιάζει την εφηβεία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, μου έδωσε διεξόδους έκφρασης πολλών ανησυχιών μου & μου έδωσε την ευκαιρία να συναντηθώ - πνευματικά ή φυσικά - με ενδιαφέροντες ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες.

Είναι ωραία να το βλέπω να μεγαλώνει τόσο όμορφα...

Παναγιώτα Κλεάνθους στα γενέθλια του Mix Grill το 2015 - Κέρδισε και το φλουρί

[Γράφει η Παναγιώτα Κλεάνθους]

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω το Mix Grill με τρεις λέξεις, τότε αυτές θα ήταν: το σπίτι μου. Και δεν πρόκειται ούτε για υπερβολή, ούτε για ωραιοποιημένα λόγια. Από το 2012 μέχρι σήμερα, δηλαδή για σχεδόν 6 χρόνια, το Mix Grill είναι το καταφύγιο, η ζεστασιά, η οικειότητα, η συντροφικότητα και φυσικά η αγάπη που συνοδεύει καθετί στην καθημερινή μου ζωή. Πιστεύω, κυρίως, πως οι άνθρωποί του είναι ο παράγοντας που κάνει το Mix Grill να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να διατηρείται στον χρόνο. Μαζί του κι εμείς. Για αυτά που αγαπώ πιο πολύ, δυσκολεύομαι να γράψω. Ίσως γι' αυτό να μην μπορώ να εκφράσω με λόγια και ειρμό όσα αισθάνομαι για αυτό το site, που για μένα δεν ορίζεται ως τέτοιο, αλλά ως το μέρος όπου μπορώ να εκφράζομαι, να τοποθετούμαι, να δίνω και να παίρνω. Όπου και να είμαι, όσος καιρός κι αν περάσει, το Mix Grill θα αποτελεί το σημείο αναφοράς μου. Τη γέννηση, τη δημιουργία και την εξέλιξή μου. Χρόνια πολλά Mix Grill! Σ' ευχαριστώ.

[Γράφει η Ηρώ Μαούνη]

To Mix grill για μένα είναι «χώρος». Και θα εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ με αυτό! Αρχικά, είναι ένας ηλεκτρονικός χώρος που φιλοξενεί και προωθεί την τέχνη, σε όλες της τις μορφές. Χώρος, όπου περισσότεροι από 30 άνθρωποι κάθε φορά, συνήθως άγνωστοι μεταξύ τους, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή και της Ευρώπης, γνωρίζονται, συνεργάζονται, συζητούν, διαφωνούν, κάτι δίνουν και κάτι παίρνουν ο ένας από τον άλλον για να μπορεί το Mix grill να συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα. Πάνω από όλα όμως για εμένα είναι χώρος έκφρασης και δημιουργίας. Το αίσθημα που νιώθω κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα άρθρο δημιουργικής γραφής για το Mix grill, -όπως μου αρέσει να το λέω-, που απαιτεί διάβασμα και πολύ γράψιμο και σβήσιμο, για εμένα είναι σημαντικό. Πώς λοιπόν μετά από όλα αυτά που προσφέρει να μην βρίσκω και εγώ «χώρο», έστω και λιγότερο όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουμε, στο πρόγραμμά μου για το Mix grill;
Είμαι σχεδόν 3,5 χρόνια στη σελίδα μας και ευχαριστώ τη φίλη μου Ελένη Ζ. που μού πέταξε την ιδέα κάποτε! Χαίρομαι για κάθε παράσταση, συναυλία ή άλλη εκδήλωση είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μέσα από τη σελίδα μας και για τα πρόσωπα που γνώρισα και έχω συνεργαστεί. Και στα 20 χρόνια Mix grill! Σε έχω αγαπήσει!

Ηρώ Μαούνη με Mix Grill t-shirt

[Γράφει ο Δημήτρης Όρλης]

Στο Mix Grill ανακατεύονται οι αναμνήσεις μου μερικών εκ των φτωχικών συναυλιών μας και τα χαβαλεδιάρικα καυγαδάκια περί μερικών εκ των πλούσιων μουσικών κυκλοφοριών.

[Γράφει ο Μανώλης Μαυράκης]

Μια πολύ όμορφη και δυναμική παρέα με κοινό παρανομαστή το μεράκι για τη μουσική και τις τέχνες.

[Γράφει η Βιβή Τομά]

Για 'μένα το Mix grill είναι μια μακροχρόνια σχέση με τα πάνω της, με τα κάτω της και τα μπερδεμένα της. Πάντοτε όμως υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής: η αγάπη για τη μουσική και η καλή παρέα. Εύχομαι το Mix grill μας να μεγαλώσει κι άλλο και μαζί με αυτό κι εμείς. Χρόνια μας πολλά!

Άννα Παπαδάκη - Αντωνία Κουμαντάνη

[Γράφει η Άννα Παπαδάκη]

Δεν μπορώ να φανταστώ μια καθημερινότητα χωρίς το Mix grill. Γνώρισα και γνωρίζω όμορφους κι ενδιαφέροντες ανθρώπους. Έρχομαι σε επαφή με ό,τι αγαπάω πιο πολύ, τη μουσική και το θέατρο. Συμβάλλω με τη σειρά μου όλο και πιο ορθά στο εγχείρημα αυτό. Το Mix grill δεν είναι πια τίποτα λιγότερο από μία οικογένεια που όλο μεγαλώνει και ωριμάζει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Χρόνια πολλά, Mix grill! Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πόσο όμορφο είναι να ζεις μες την τέχνη!

[Γράφει ο Ραφαήλ Αντωνιάδης]


Το Mix grill μεγαλώνει, μαζί του και εμείς, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν χώρο έκφρασης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Χάρη σε αυτό και των πολύωρων μερικές φορές «τηλέ-συναντήσεών» μας γνώρισα αρκετούς νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους, που ελπίζω κάποια στιγμή να τους δω και από κοντά. Παράλληλα νομίζω ότι με βοήθησε να βελτιώσω τόσο το λεξιλόγιο, όσο και τη γραμματική μου (ή και όχι!). Επομένως, μετά από όλα αυτά τολμώ να πω πως το Mix grill μου έχει προσφέρει πολλά και αναμένω να μου προσφέρει περισσότερα.

[Γράφει ο Θωμάς Τζίτζης]

Τι είναι το Mix Grill; Είναι παρέα, είναι άνθρωποι που αγαπούν την Τέχνη και το βασικότερο, άνθρωποι που προωθούν την Τέχνη. Είναι το συναίσθημα που νιώθω μετά την ολοκλήρωση ενός κειμένου. Οι συζητήσεις περί μουσικής, οι διαφωνίες και το αποτέλεσμα το οποίο είναι απόρροια μίας συλλογικής προσπάθειας γεμάτης αγάπη και σεβασμό προς τον αναγνώστη. Το Mix Grill κλείνει φέτος 10 χρόνια και εύχομαι να γράφω παρόμοιο κείμενο στην επέτειο των 20 χρόνων. Χρόνια πολλά Mix Grill!

[Γράφει ο Ξενοφών Καράμπαλης]

Το Mix grill λειτουργεί σαν αποδέκτης μουσικών εμπειριών είτε αυτές προέρχονται από συναυλιακές βραδιές, ακροάσεις δίσκων αλλά και εντυπώσεις από τον μουσικό κόσμο. Εκτός από μια μορφή έκφρασης, είναι και μία δίοδος για να μοιραζόμαστε πράγματα που αγαπάμε.

9 χρόνια Mix Grill

[Γράφει ο Βαγγέλης Γκρέκο]

Είναι μια ομάδα! Που σιγά, σιγά γίνεται σαν ένας άνθρωπος που ο καθένας αποτελεί και ένα μέρος του σώματος. Είναι η διέξοδος από τη γκρίζα καθημερινότητα. Είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου, που σε συνδυασμό με το νου μπορεί να κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα.
Το Mix Grill σβήνει τα 10 χρόνια και έχει τόσα πολλά να δείξει μέσα από χιλιάδες στιγμές που έχουν αφήσει το στίγμα τους.
Να 'μαστε καλά και ακόμα καλύτεροι και στα 20 χρόνια!

[Γράφει ο Σπύρος Σουρβίνος]

Το mix grill για εμένα είναι ένας χώρος ελευθερίας, κριτικής σκέψης και όρεξης για ενασχόληση με την τέχνη! Δεν έχω ούτε 6 μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα του, αλλά έχω ενθουσιαστεί με τη δουλειά και τη συνέπεια που γίνεται, νιώθοντας σιγά σιγά πως κι εγώ θέλω να πάρω ρόλο στη συνέχιση ενός σάιτ που επιζητά τον πλουραλισμό, λειτουργεί με έντονη ομαδικότητα και γεμίζει την καθημερινότητά μου με όμορφες στιγμές και καινούργιες ιδέες!

[Γράφει ο Σταύρος Κασιμάτης]

Η αμήχανη στιγμή που γράφεις για τα 10 χρόνια του Μix grill ως συντάκτης, ενώ ήσουν φανατικός αναγνώστης. Όταν η μουσική σε ταξιδεύει από τόπο σε τόπο και λειτουργεί ως χρονομηχανή, το Mix Grill αποτελεί τον απαραίτητο ταξιδιωτικό οδηγό. Ξεναγοί στα καλλιτεχνικά μνημεία και στη συνεχή ροή της τέχνης, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι άλλοι από τους πιο παθιασμένους συντάκτες που κυκλοφορούν στα διαδικτυακά "στέκια" και στις γωνιές μικρών και μεγάλων μουσικών σκηνών.

10 χρόνια MixGrill.gr

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο0/10 (1)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια