ποίος: Keep shelly in athens
πότε: 18/01/18 21:00
που: Γιάφκα
μέρος: Ελλάδα » Πελοπόννησος » Αχαϊα| » |$Πάτρα
τιμές: 8
άλλα: Στα πλαίσια του We'll stay alive II, μιας σειράς live εμφανίσεων, εγχώριων και ξένων μουσικών, που διοργανώνει η ΓΙΑΦΚΑ κάθε Πέμπτη, παρουσιάζει στις 18 Ιανουαρίου, τους Keep Shelly In Athens.

Γιάφκα presents: Keep Shelly In Athens

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 15:53
Διαβάστηκε
Βρισκόμαστε στο 2010. Ένα λογοπαίγνιο για την αθηναϊκή γειτονιά της κυψέλης, η δύναμη του διαδικτύου και μια γερή δόση ταλέντου ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα dream pop/downtempo ντουέτα της Ελλάδας. Το όνομα αυτού: Keep Shelly in Athens.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από το μουσικό και συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής RΠЯ, όταν ξεκίνησε να αναζητά κάποιον ερμηνευτή για τα κομμάτια που μόλις είχε γράψει. Σύντομα αυτός ο κάποιος βρέθηκε στο πρόσωπο της Sarah P. 

Το Νοέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο EP του συγκροτήματος με τίτλο In Love With Dusk. Το επόμενο έτος ξεκίνησαν και οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, σημαντικότερη από τις οποίες είναι αυτή στο θρυλικό φεστιβάλ Coachella της California το 2012. 

Η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα Τα δύο πρώτα full-length EPs του σχήματος κυκλοφόρησαν το 2013 και το 2015 με τίτλους At Home και Now I’m Ready αντίστοιχα. Το 2014 η Sarah P. αποχώρησε και τη θέση της πήρε η Myrtha, διαψεύδοντας τους φόβους περί διάλυσης. 

Το 2017 το αθηναϊκό electropop φαινόμενο βρέθηκε πάλι σε καλλιτεχνικό σταυροδρόμι. Μία τρίτη ερμηνεύτρια, η αυστραλιανή Jessica Bell, αντικατέστησε τη Myrtha και πλέον ντύνει με το δικό της ύφος τους ambient/urban ήχους του RΠЯ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο διατέθηκε στο κοινό και το τρίτο LP των KSIA μέσω του δικού τους label, του Athenian Aura. Ο τίτλος αυτού: Philokalia. 

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου οι Keep Shelly In Athens θα ξαναπαρουσιάσουν στην Πάτρα τα δύο συστατικά της επιτυχίας τους: μουσική που επαίνεσαν «θηρία» όπως το NME, ο The Guardian και το Clash Music. Δεύτερον, την αστείρευτη ενέργειά τους που τους άνοιξε τις πόρτες για φεστιβάλ όπως το BottleRock Festival και το Europavox Festival.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Keep Shelly in Athens
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: 8€

Γιάφκα
Γιάφκα web:
Κανάρη 90
Ελλάδα, Πελοπόννησος, Αχαϊα|, |$Πάτρα
Το ΓΙΑΦΚΑ αποτελεί τη συνέχεια του ABBEY Kitchen Bar, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της πόλης τον Νοέμβριο του 2012 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και παραμένει όλο αυτό το διάστημα ψηλά στις προτιμήσεις των Πατρινών για την νυχτερινή -κι όχι μόνο- έξοδό τους. Από τον Νοέμβριο του 2015 το ABBEY επεκτείνεται με την έλευση του ΓΙΑΦΚΑ, ενός χώρου εντελώς διαφορετικού αλλά ταυτόχρονα πιστού στις υψηλές προδιαγραφές του ABBEY. Το ΓΙΑΦΚΑ θα είναι ένα αμιγώς νυχτερινό μαγαζί με: δυνατή μουσική, μεγαλύτερο χώρο και δυνατότητες εξυπηρέτησης περισσότερου κόσμου.
Γιάφκα
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια