Βασίλης Ποδαράς Billy Pod
Βασίλης Ποδαράς Billy Pod
ποίος: Βασίλης Ποδαράς , Billy Pod
πότε: 16/04/18 21:30
που: Κελάρι Athenaeum
μέρος: Ελλάδα
τιμές: Είσοδος 5

Billy Pod Live @ Athenaeum Κελάρι

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 16:29
Διαβάστηκε
Βασίλης Ποδαράς (Billy Pod) είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους και ενεργούς ντράμερ της διαρκώς  αναπτυσσόμενης δημιουργικής μουσικής σκηνής της Αθήνας.

Απόφοιτος του jazz τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου,έχει στο ενεργητικό του 2 δίσκους με το theNextstepquintet, 5ετή θητεία στο Babytrio του Γιώργου Κοντραφούρη αλλά και συνεχείς συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες (Tivon Pennicott, Jd Walter, Dean Bowman, Manfred Schoof, Roberto Tarenzi, Emmet Cohen, Νικόλας Αναδολής,Τάκης Πατερέλης, Σταύρος Λάντσιας, Βασίλης Ρακόπουλος, Δήμος Δημητριάδης, Δημήτρης Βασιλάκης).

Με βασικές προτεραιότητές του τη γόνιμη πρόκληση και τη διαρκή αναζήτηση, o Billy Pod γράφει μουσική για τον άνθρωπο και τις μικρές ή μεγαλύτερες καθημερινές ταλαντεύσεις του.

Έχοντας ως αφετηρία τις μέχρι τώρα εμπειρίες του, τον Απρίλιο πρόκειται να ηχογραφήσει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Drums to heal the society", ένα κολάζ συνθέσεων και δημιουργικού αυτοσχεδιασμού.

Βασικοί συντελεστές της ηχογράφησης που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο Σιέρρα 18 & 19 Απρίλη, είναι ο Μιχάλης Τσιφτσής στην κιθάρα και ο Κίμωνας Καρούτζος στο κοντραμπάσο.

Εκλεκτοί καλεσμένοι και αγαπημένοι συνεργάτες όπως ο Γιώργος Κοντραφούρης, η Κατερίνα Ντούσκα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Αναστασάκης και ο Στέφανος Χυτήρης θα πλαισιώσουν την ηχογράφηση.

Πρώτη εμφάνιση προγραμματίζεται στις 16 Απριλίου στο Athenaeum Kελάρι.

Ωρα έναρξης : 21.30
Είσοδος 5 ευρώ

Κελάρι Athenaeum
Αδριανού 3
Ελλάδα
Τηλ. κρατήσεων 210 3211987, 55, 49 e-mail: contact@athenaeum.com.gr
Κελάρι Athenaeum
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια