δημήτρης χορν

Βραβείο Δημήτρης Χορν: Ο νικητής

Διαβάστηκε
Ποιος ηθοποιός κέρδισε το θεατρικό βραβείο για το 2016-2017;
δημήτρης χορν


Το Θέατρο Δημήτρης Χορν άνοιξε στις 8 μ.μ σήμερα τις πόρτες του για την απονομή του δέκατου όγδοου θεατρικού Βραβείου Δημήτρη Χορν.

Διεκδικητές του βραβείου για την θεατρική σεζόν 2016-2017 υπήρξαν οι: Γιώργος Βουρδάμης για την παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» (Θέατρο Εμπορικόν), Γιάννης Νιάρρος για το «Στέλλα Κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη (Εθνικό Θεάτρο), Βασίλης Σαφός για τον ρόλο του στις «Αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες» (Θέατρο Πόρτα), Δημήτρης Πασσάς για την ερμηνεία του στην παράσταση «Η επανένωση της Βόρειας με την Νότια Κορέα» (Θέατρου Τέχνης Κάρολος Κουν) και ο Πάνος Παπαδόπουλος για το «Έξυπνο Πουλί» (Tempus Verum-Eν Αθήναις).

Ο Γιάννης Νιάρρος, ήταν τελικά εκείνος που παρέλαβε από τα χέρια του Κωνσταντίνου Μπιμπή τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν. Η συμμετοχή του στην παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» του Εθνικού Θέατρου, στον ρόλο του Γιώργου Γερακάκη, του εξασφάλισε εκτός από μια θέση στην πεντάδα των υποψηφίων και την νίκη.

Αξίζει να σημειώθει, πως χθές το βράδυ η συμπρωταγωνίστρια του στο «Στέλλα Κοιμήσου»,  Ιωάννα Κολλιοπούλου, κέρδισε την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρης και κατ' επέκταση το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία κατά την περσινή θεατρική περίοδο.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια