Νικήτας Κλιντ - Cheap Science

Νέο home-made video από το 'Cheap Science-Enemy' του Ν. Κλιντ

Τον Νικήτα Κλιντ τον γνωρίσαμε όλοι από το συγκρότημα Ρόδες και τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο τελευταίος τους δίσκος. Τώρα κάνει πάλι την εμφάνιση του με μια προσωπική δουλειά.
Νικήτας Κλιντ - Cheap Science


Νικήτας Κλιντ - Cheap ScienceΤον Νικήτα Κλιντ τον γνωρίσαμε όλοι από το συγκρότημα Ρόδες και τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο τελευταίος τους δίσκος. Τώρα όμως κατεβαίνει για λίγο από τις Ρόδες -μέχρι να χρειαστεί να ξαναρολλάρει σε αυτές- και ανεβαίνει σε ένα εργαστήρι "Φτηνής Επιστήμης".

Το "Cheap Science - Enemy" αποτελεί τη νέα προσωπική δουλειά του και δημιουργήθηκε μέσα σε ένα χρόνο στο προσωπικό στούντιο που είναι εγκατεστημένο στο σπίτι του. Μέσα από εκεί προσπαθεί να ακούσει και να καταγράψει τον παλμό και τις φωνές της πόλης και μοιάζει με desperado της πόλης που αναζητά την αληθινή φωνή, την πραγματική διάσταση των όσων συμβαίνουν. Νιώθει αταίριαστος. Ευτυχώς.

Ανήσυχο μουσικό πνεύμα ο Νικήτας γράφει μουσική, η οποία δεν υπόκειται σε καμία νόρμα δημιουργώντας ένα παζλ από συγκοπτόμενους ρυθμούς, ενεργητικά rockers, dub ατμόσφαιρες, λούπες από ασαφείς χωροχρόνους, λόγια που καρφώνουν στον τοίχο. Επηρεασμένος από τον DJ Shadow, τον Lee Scratch Perry και τον Frank Zappa δημιουργεί ένα αμάγαλμα που δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις με λόγια αλλά μπορείς να το ακούσεις και απλά να βιώσεις την συνολική εμπειρία του "Cheap Science: Enemy".

Το τραγούδι Making my name από "Cheap Science - Enemy" κινείται σε funky ρυθμό και είναι ιδιαίτερα χορευτικό - χαρούμενο και το video clip είναι super!

Δείτε το video παρακάτω και αν θέλετε να κατεβάσετε το κομμάτι, click εδώ.

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια