Burger fest 2018

Burger Fest 2018: Το Mixgrill ήταν εκεί ως media partner του φεστιβάλ

Διαβάστηκε
14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, φάγαμε πολλά burgers και ακούσαμε μουσική 
Burger fest 2018


Μόλις το 2016 διοργανώθηκε το πρώτο Burger Fest στην Ελλάδα, ένα γαστρονομικό φεστιβάλ που -όπως προδίδει το όνομά του- απευθύνεται στους λάτρεις των λαχταριστών, ζουμερών, πλούσιων και όλων των ειδών και μορφών γεμισμένων ψωμακίων!!! Και αυτοί οι λάτρεις, ανά τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας είναι πολλοί! Και επειδή κατά τη λαϊκή ρήση «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» στο Burger Fest τα burgers συνδυάζονται με μουσική!

Βρεθήκαμε λοιπόν και φέτος το τριήμερο της 14ης, 15ης και 16ης Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι (Ερμού 1), εδώ όπου το Φεστιβάλ είχε εγκατασταθεί και την πρώτη του χρονιά, για να τιμήσουμε την εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, μια και το... καλό, τρίτωσε! Το Mixgrill είχε την χαρά μάλιστα να στηρίζει το φεστιβάλ ως media partner. 

Burger Houses 
Μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή burger houses της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είχαν στήσει τα κιόσκια τους εξοπλισμένα με πολλά υλικά και πατάτες για να προμηθεύσουν τις ουρές κόσμου που σχηματίζονταν, ενώ πέρα από τα ήδη εδραιωμένα εστιατόρια υπήρχαν και new entries. Συγκεκριμένα, τα burger houses που φιλοξένησε το Burger Fest ήταν τα:
Εβόρα
Burger Ap by Akis Petretzikis
Tarantino Sandwiches & Fries
Pax Burgeristas
PO' Boys
Mikaello
Juicy Grill
Meat Lab
The Big Kahuna
Goody's Burger House
Fafolias
Λόρδος
Hurry Up

* Για να μας γλυκάνουν μετά το αλάτι και τις διάφορες σος ήταν παρόντες το Da Vinci και οι Lukumades με ξεχωριστά κιόσκια. 

Live Acts 
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου: Στη σκηνή που είχε στηθεί στο Αμαξοστάσιο ανέβηκαν πρώτα οι MCD με την πάντα καλή Idra Kayne και στη συνέχεια οι Gadjo Dilo, όλοι γνώριμοι του φεστιβάλ μια και είχαν ξαναεμφανιστεί την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά αντίστοιχα. «Άλλα μού λεν τα μάτια σου», «Συ μού χάραξες πορεία» και «Σου σφυρίζω» ήταν μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια-διασκευές που ερμήνευσε το συγκρότημα. Σίγουρα το Burger Fest δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να προσηλωθείς στη συναυλία, όπως θα γινόταν σε ένα live, αλλά μόνο και μόνο το να ακούς αγαπημένη μουσική στο backround, αξίζει! 

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: Το μενού είχε Jaguar Bombs, Tonis Sfinos, o οποίος ήταν και πέρσυ και BIETNAM After Party. O έφηβος Tonis καθόλου τυχαία δεν επιλέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να ξεσηκώσει τους... χορτασμένους του φεστιβάλ! Ξεσήκωσε, το κέφι ήταν άφθονο, είχε πολύ χιούμορ με λίγα λόγια, έγινε χαμός! 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: Στη σκηνή για το φινάλε του Φεστιβάλ ανέβηκαν οι Blend Mishkin, Roots Evolution και οι Koza Mostra! Εις το επανιδείν το 2019!

Νικητές βραβείων Burger Fest 2018
Οι παρευρισκόμενοι καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ ψηφίζαμε τα αγαπημένα μας burger houses και burgers και ιδού οι νικητές:
1ο βραβείο καλύτερου Burger house: Juicy Grill 
2ο βραβείο καλύτερου Burger house: Burger Ap by Akis Petretzikis 
3ο βραβείο καλύτερου Burger house: Pax Burgeristas 

Εν κατακλείδι
Το Burger Fest 2018 στέφθηκε με επιτυχία και οι διοργανωτές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κινηθεί το κοινό άνετα στο χώρο του Αμαξοστασίου. Σίγουρα υπήρχαν ώρες αιχμής και ουρές για ένα burger, αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο; Τα λέμε στο επόμενο Burger Fest για να έχουμε κάψει τις θερμίδες! 

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Burger Fest 2018 Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Burger Fest
10
burger
3
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια