Τζιτζίκια του Χειμώνα: Νέο album από το Τρίφωνο

Διαβάστηκε
Νέο CD Παραμονές των Χριστουγέννων αλλά με το κέφι και τη διάθεση του καλοκαιριού. Τα "Τζιτζίκια του χειμώνα" λοιπόν μόλις έφτασαν και είναι πολύ ανυπόμονα, γιατί δεν έχουν ξανατραγουδήσει τέτοια εποχή…
Δελτίο Τύπου

Νέο CD Παραμονές των Χριστουγέννων αλλά με το κέφι και τη διάθεση του καλοκαιριού.
Τα "Τζιτζίκια του χειμώνα" λοιπόν μόλις έφτασαν και είναι πολύ ανυπόμονα, γιατί δεν έχουν ξανατραγουδήσει τέτοια εποχή…… Και τι εποχή….Μια εποχή που χρειάζεται αφύπνιση, αλήθεια, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Μετά το προηγούμενο cd τους "Προσοχή Τρίφωνο", μία ολοκληρωμένη πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου που αγαπήθηκε πολύ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιβραβεύτηκε από το κοινό αφού ξεπέρασε τις 12000 πωλήσεις, επανέρχονται. Oκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια και πέντε διασκευές που "μπερδεύονται γλυκά" όπως λέει ο ποιητής και ξαφνιάζουν θετικά.

Η Λίνα Νικολακοπούλου είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του νέου cd που εκτός από την αμέριστη συμπαράστασή της και τους τέσσερις καινούργιους στίχους της, έδωσε και τον υπέροχο τίτλο σε αυτή τη δισκογραφική δουλεία.
Η "Ελευθερία" της Λίνας Νικολακοπούλου και της Δάφνης Αλεξανδρή για το ξεκίνημα του δίσκου και το "Νανούρισμα" του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Φώτη Αγγουλέ για το φινάλε ….

Στο ενδιάμεσο ταξίδι μουσικές των Leonard Cohen, Eric Beam, Δημήτρη Υφαντή, Νίκου Κουρουπάκη, Αποστόλη Ηλιόπουλου αλλά και τα διασκευασμένα παραδοσιακά "Μαργούδι" Θρακιώτικο, "Σαν παράσταση" Σμυρνέικο, και "Στείλε μήνυμα" Rumelai-Βαλκανικό-Ρουμανία και στίχους των Λ.Νικολακοπούλου, Κοραλία Αλιφραγκή, Δημήτρη Υφαντή, Ερωφίλης.

Η επιμέλεια, παραγωγή και ενορχήστρωση έγινε από το Τρίφωνο, κατά κόσμον Ερωφίλη, Νίκο Κουρουπάκη, Δημήτρη Υφαντή. Με ηχοχρώματα από τη δύση ως την Ανατολή, από την Ήπειρο και τα Βαλκάνια ως την Σμύρνη και την Αμερική το ταξίδι ξεκινάει.

Καλή Διαδρομή…….


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια