ποίος: The Last Drive
πότε: 08/12/18 21:00
που: Gagarin 205 Live Music Space
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: Προπώληση 10, Ταμείο 12

THE LAST DRIVE + Jack Heart and the Love Ghosts @Gagarin

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 00:00
Διαβάστηκε
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

THE LAST DRIVE
+ Jack Heart and the Love Ghosts

Τιμή Εισιτηρίων: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records

Για τα live των Last Drive στο Gagarin δεν χρειάζεται κανείς να πει πολλά – τα περισσότερα είναι πλέον ιστορικά, και οι μυημένοι στον ήχο της σπουδαίας ελληνικής μπάντας το γνωρίζουν. Αυτή τη φορά, έρχονται στη Λιοσίων όχι μόνο με όλα τα αγαπημένα κομμάτια αλλά και με τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο τους που έχει ήδη αγαπηθεί:

– … οι Last Drive έπιασαν ξανά το νήμα της εξίσωσης από το ακόρεστα σκοτεινό F*head Entropy (1992), κουρεύοντας τις τούφες από πολλά ενδιάμεσα στάδια ηχογραφήσεων τους. Τώρα, μάλιστα, η ενδοσκόπηση γίνεται ακόμα πιο έντονη. Και γι’ αυτό κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη (avopolis.gr)

– Και ναι, εν έτει 2018 οι Last Drive προσθέτουν κι άλλα κλασικά τραγούδια στο ρεπερτόριό τους, τι άλλο να πούμε για την αξία και αυτού του δίσκου; (rocking.gr)

– Οι Last Drive δεν αναπαράγουν βαρετά στερεότυπα, απλούστατα διότι την οποιαδήποτε επιρροή τους, την φιλτράρουν μέσα από το προσωπικό τους ύφος, συνθετικό, ερμηνευτικό, αλλά κυριότερα την όλη διάθεση της μουσικής τους. Και φυσικά οι Last Drive παίζουν rock’n’roll. (soundgaze)

– Το garage παρελθόν των 80s με πολλές δόσεις ψυχεδέλειας και εξαιρετική δουλειά στις κιθάρες (σε αυτό φαίνεται πως βοήθησε το διάλειμμα του Καρανικόλα στους Omegaray και BLML) δημιουργούν 7 τραγούδια (+1 intro) που σίγουρα θα τ’ακούσεις μονορούφι (rockinathens)

– οι Last Drive κάνουν το μεγάλο comeback, μια 9ετία μετά το τελευταίο τους full-length, αφενός για να κυκλοφορήσουν και “επίσημα” δύο από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γνωρίσει ποτέ το εγχώριο ψυχεδελικό ρεύμα, αφετέρου για να αποδείξουν ξανά, και με τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου, πως δεν χωρούν ως γκρουπ στα στενά όρια ενός και μόνο ροκ ιδιώματος, αλλά είναι το ροκ το ίδιο. (i-jukebox)
Gagarin 205 Live Music Space
Gagarin 205 Live Music Space web:
Λιοσίων 201
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην οδό Λιοσίων 205, λειτουργεί ο πιο σύγχρονος συναυλιακός χώρος της Eλλάδας, ένα venue κατασκευασμένο με τις προδιαγραφές του 21ου αιώνα. Χωρητικότητας 1.200 ορθίων ή 600 καθήμενων, το GAGARIN 205 δεν είναι ένα ακόμη «μαγαζί», αλλά ένας πολυχώρος που φιλοξενεί με τις πιο απαιτητικές αξιώσεις συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, ειδικές εκδηλώσεις και happenings.
Gagarin 205 Live Music Space
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια