Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές cover

"Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές": Ο ευφάνταστος τρόπος με τον οποίο έγινε tease η σειρά

Διαβάστηκε
Μια έκπληξη φύλαγε η Cosmote TV στους θεατές του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου...
Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές cover


Έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να κάνει tease στους συνδρομητές της την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές" βρήκε η Cosmote TV.

Το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που μεταδιδόταν ζωντανά ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σε ένα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV, ξαφνικά υπήρξε μια «παρεμβολή» και εμφανίστηκε στην οθόνη ένας άντρας με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος ανέφερε το εξής: 

"Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα".

Λογικά, ορισμένοι μπορεί και να τρόμαξαν, αλλά όπως επιβεβαίωσε ο εκφωνητής του αγώνα, καθώς και η ίδια η εταιρεία μέσω του facebook, όλο αυτό ήταν ένα teaser για το "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές". Η σειρά, η οποία όπως ήδη γνωρίζαμε θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου μέσω της υπηρεσίας Cosmote TV Plus.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση της εταιρείας στο facebook, καθώς και ένα tweet από τη στιγμή της «παρεμβολής».
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια