ποίος: Γιώτα Νέγκα
πότε: 19/06/19 21:30
που: Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 12
άλλα:

H Γιώτα Νέγκα μας υπόσχεται μια εκρηκτική , δυνατή & συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όσα την συγκινούν & μας συγκινούν.

Γιώτα Νέγκα @ Θέατρο Βράχων

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 14:02
Διαβάστηκε

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Θέατρο Βράχων Βύρωνα - Τετάρτη 19 Ιουνίου

Μετά από 60 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με το προσωπικό της project "Φύλλο Ανδρικό", η Γιώτα Νέγκα ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία με πρώτο σταθμό το Θέατρο Βράχων Βύρωνα την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Γνωστή για την αυθεντικότητά της, τον λαϊκό πυρήνα του ρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», η Γιώτα Νέγκα η σημαντική ερμηνεύτρια συνώνυμη πλέον με το λαϊκό τραγούδι, φτιάχνει ένα πρόγραμμα που τα περιλαμβάνει όλα: τα αγαπημένα της κομμάτια, τις ρίζες της, τις επιτυχίες της αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον"  προπομπούς του νέου δίσκου που ετοιμάζει με τον Νίκο Μωραΐτη στους στίχους και τον Νίκο Μερτζάνο στη μουσική.

H Γιώτα Νέγκα μας υπόσχεται μια εκρηκτική, δυνατή & συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όσα την συγκινούν & μας συγκινούν, οδηγώντας μας στα μουσικά της μονοπάτια...

Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού Τηλ.: 210 7609340 – 210 7609350
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια