ποίος: Mick Harvey, J.P.Shilo, Steve Shelley, Glenn Lewis
πότε: 12/11/19 19:00
που: Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: Zone A 25, Zone B 22

Taste the Music of Mick Harvey & J.P.S @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 14:57
Διαβάστηκε
Mick Harvey Nov 19

United We Fly
invites you to Taste the Music of Mick Harvey & J.P.Shilo with very special guests: Steve Shelley & Glenn Lewis
Doors: 19.00 // Starts: 20.00

Tickets:
Ζone Α: 25€
Ζone Β: 22€

Μετά από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο κύκλο συναυλιών και μετρώντας αλλεπάλληλα sold out σε 8 βραδιές γεμάτες μουσική η United We Fly παρουσιάζει ξανά φέτος τον Οκτώβριο το "Taste the Music". Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων.

Taste the music of Mick Harvey & J.P.Shilo with very special guests: Steve Shelley & Glenn Lewis στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Ο μοναδικός Mick Harvey των Nick Cave & the Bad Seeds - και όχι μόνο - έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της double bill περιοδείας του στην Ευρώπη. Ο πολυοργανίστας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον στενό συνεργάτη του J.P Shilo και μαζί με τον Steve Shelley στα ντραμς και τον Glenn Lewis στο μπάσο δημιουργούν μια all-star μπάντα που θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε στο Taste the Music.

Στην Αγγλικανική Εκκλησία θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια από τα τέσσερα solo albums του Mick Harvey αλλά και τραγούδια από το νέο album του J.P. Shilo που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, σε ένα live που περιμένουμε καιρό.

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.
Διαβάστε περισσότερα για το κτήμα Σκούρα
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
-
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια