ποίος: Active Member
πότε: 09/11/19 20:00
που: Πειραιώς 117 Academy
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: Β Φάση Προπώλησης 11, Α Φάση Προπώλησης 8.8, Ταμείο 12

Active Member full band @ Piraeus 117 Academy

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 16:54
Διαβάστηκε
Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Piraeus 117 Academy

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις...

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά... Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες ...

Οι Active Member όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy οι Active Member θα μεταφέρουν στη σκηνή όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες.
Οι μουσικοί συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia:
Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Αυτήν τη φορά, με το μουσικό πεδίο παλλόμενο και ζωντανό από μουσικούς που όχι απλά κλήθηκαν να παίζουν αλλά κυρίως αγαπούν τα τραγούδια των Active Member εδώ και χρόνια, η ενέργεια του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia απογειώνεται λέγοντας ιστορίες με ρίμες... Κάθε τραγούδι είναι σαν να το ακούς από την αρχή καθώς οι λέξεις ακούγονται διαυγείς και καθαρές σαν πρώτη φορά ακόμα κι αν οι μυημένοι το έχουν χαράξει στη καρδιά τους από χρόνια...

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Active Member Δισκογραφία

«Διαμαρτυρία» 1992
«Στην ώρα των σκιών» 1994
«Τομεγάλο κόλπο» 1995
«Από τον τόπο της φυγής» 1996
«Οι μύθοι του βάλτου» 1998
«Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες» 2000
«Live-remix» 2000
«Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου» 2001
«Πέρασμα στο ακρόνειρο» 2002
«Fiera» 2004
«Aπό το μεγάλο κόλπο στη Fiera" 2005
«Blah-blasphemy» (cd & dvd) 2005
«Σκιεράτσα» (box 3cd, "Blah-blasphemy 2", "Άπνοια",
"Βαθύσκιωτα") 2006
«Άπ' της φτιάξης μας τα λάθια» 2cd 2009
«Στων βουβών την εσχατιά» 2011
«Αρσενάλι» (2cd) 2012
«Cosmos Alivas» 2014
«Οutro-live» (2cd & dvd) 2015
«Ζαλίκι» (2cd) 2016
«Φρυκτωρία» 2019-2020
 
Τιμές προπώλησης

A' Φάση Προπώλησης
Online Τιμή: 8,80 ευρώ

Β' Φάση Προπώλησης
Online Τιμή: 11 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
www.viva.gr 

Reload
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 384 1550

Facebook:
https://www.facebook.com/events/689243158256527/?ti=cl 
Πειραιώς 117 Academy
Πειραιώς 117
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Πειραιώς 117 Academy
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια