ποίος: Αναστασία Μουτσάτσου
πότε: 21/02/20 22:30
που: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 13

Αναστασία Μουτσάτσου @ Γυάλινο Up Stage

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 22:56
Διαβάστηκε

Η Αναστασία Μουτσάτσου στο Γυάλινο Up Stage Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου καλεσμένος ο Παντελής Θαλασσινός Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου καλεσμένος ο Γιώργος Ανδρέου

Φωνή και παρουσία αγαπημένη, η Αναστασία Μουτσάτσου, επιστρέφει τον Φεβρουάριο για δύο εμφανίσεις στο Γυάλινο Up Stage, τις Παρασκευές 21 και 28 Φεβρουαρίου.

Παρουσία διακριτική στα μουσικά πράγματα, διεισδύει με άνεση σε ποικίλα μουσικά ρεπερτόρια. Από ερωτικές μπαλάντες μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, με τα οποία μεγάλωσε.

Στις εμφανίσεις της στο Γυάλινο θα την τιμήσουν εκλεκτοί καλεσμένοι: ο Παντελής Θαλασσινός (21/2) και ο Γιώργος Ανδρέου (28/2).

Μαζί της σε αυτές τις παραστάσεις και ο Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος) δημιουργός και ερμηνευτής των τραγουδιών ‘Μάτια Κλειστά’ και "Κάθε δειλινό" της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στις παραστάσεις της η Αναστασία Μουτσάτσου και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και της Ουρανίας Πατέλλη, «Απ' το μέλλον κι απ' το παρελθόν» το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της με τον ίδιο τίτλο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Αναστασία Μουτσάτσου, έχει μια πορεία σχεδόν τριάντα εννέα χρόνων, στο χώρο του τραγουδιού, με σημαντική δισκογραφική παρουσία και συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γιώργος Ανδρέου,ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Νότης Μαυρουδής, ο Μίλτος Πασχαλίδης,ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μιχάλης Νικολούδης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Χάρις Αλεξίου και πολλοί άλλοι.

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο- πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης και Μαρίνα Τσοκάνη

Μπουζούκι- τζουρά- μπαγλαμά: Παντελής Γκόγκος

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο web:
Λεωφόρος Συγγρού 143
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη 171 21, Αθήνα (Πάνω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) Τηλ.: 210 9315600
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια