Κυκλοφορίες δίσκων για τον Φεβρουάριο

Διαβάστηκε
Ας ρίξουμε μια ματιά στους σημαντικότερους δίσκους που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο. Έχουμε και λέμε λοιπόν περιμένουμε νέες δουλειές από PJ HarveyMogwai, Gruff Rhys, Streets και And You Will Know Us By The Trail Of Dead.Ας ρίξουμε μια ματιά στους σημαντικότερους δίσκους που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο. Περιμένουμε λοιπόν νέες δουλειές από PJ HarveyMogwai, Gruff Rhys, Streets και ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead.

Η PJ Harvey επιστρέφει με τον δίσκο  "Let England Shake". Το "Let England Shake" θα είναι ο όγδοος στούντιο δίσκος της Αγγλίδας τραγουδίστριας ενώ συνεργάστηκε με διάφορους γνωστούς μουσικούς όπως John Parish, Mick Harvey, Flood και Jean-Marc Butty. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε και σε προηγούμενο μας άρθρο.

Οι Mogwai κυκλοφορούν τον έβδομο δίσκο τους τίτλο "Hardcore Will Never Die, But You Will".Το συγκρότημα από την Σκωτία συνεργάστηκε με τον παραγωγό Paul Savage, ο οποίος είχε αναλάβει και την παραγωγή στο ντεμπούτο τους "Mogwai Young Team".

Ο Gruff Rhyss, μέλος των Super Furry Animals, ετοίμασε τον τρίτο προσωπικό του δίσκο, "Hotel Shampoo". Ο δημιουργός του έχει εμπνευστεί από την συλλογή του τραγουδιστή με μίνι μπουκάλια σαμπουάν που έχει αποκτήσει κατά την διάρκεια των περιοδειών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι The Streets, που είναι προσωπικό project, του Βρετανού μουσικού Mike Skinner, κυκλοφορούν τον πέμπτο δίσκο με τίτλο "Computer And Blues". Ο δημιουργός αρχικά δήλωσε ότι ο νέος του δίσκος θα είναι παρόμοιος με το "Berlin"  του Lou Reed. Αργότερα, εξήγησε ότι με την συγκεκριμένη του δήλωση εννοούσε ότι ο δίσκος θα ακούγεται σαν την πόλη του Βερολίνου και όχι το άλμπουμ του Lou Reed.

Με τίτλο "Tao Of The Dead", οι ..And You Will Know Us By The Trail Of Dead, κυκλοφορούν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους. Ο Conrad Keely, τραγουδιστής του συγκροτήματος, δήλωσε ότι στην νέα τους  δουλειά, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα concept δίσκο, στα πρότυτα των Pink Floyd, Yes και Rush,   που του άρεσαν να ακούει όταν ήταν μικρός. Ο δίσκος χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος "Tao Of The Dead", περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια και το δεύτερο "Strange News" πέντε.

Επιπλέον, θα έχουμε και τις παρακάτω κυκλοφορίες:

Sonic Youth - Simon Werner a Disparu (μουσική για την ομώνυμη γαλλική ταινία)
The Go! Team - Rolling Blackouts
Cut Copy - Zonoscope
Bright Eyes - The People's key
Cowboy Junkies - Demons
The Dears - Degeneration Street
Drive By Tuckers - Go Go BootsΑπό
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια