Αύριο το Mix Grill & το MTV αφιερώνονται στο M. Jackson

Ένα καθαρό μουσικό Αφιέρωμα σε έναν θρύλο της μουσικής, που έφυγε πριν λίγες μέρες, τον Michael Jackson, θα ξεκινήσει από αύριο στο Mix Grill. Επίσης, το ελληνικό MTV θα προβάλλει αύριο ένα ολοήμερο αφιέρωμα στο έργο, τη μουσική πορεία, τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τον πρωτοπόρο χορευτή Michael Jackson.


Από αύριο Τρίτη 7 Ιουλίου, το Mix Grill ξεκινάει ένα καθαρό μουσικό Αφιέρωμα σε ένα θρύλο της μουσικής, που έφυγε πριν λίγες ημέρες: τον Michael Jackson. Χωρίς να ασχοληθούμε με όλα όσα ασχολούνται διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με τη ζωή του Jackson, το Mix Grill θα σας παρουσιάσει το μουσικό κομμάτι της ζωής αυτού του θρύλου της pop μουσικής, εστιάζοντας το ενδιαφέρον του τις επόμενες ημέρες στα εξής:

(01) Best Albums & singles : Τα πρώτα χρόνια
(02) Highlights της μουσικής πορείας του
(03) Τι αφήνει πίσω του ο M. Jackson
(04) Best ever Albums & singles

Ακόμη, αύριο το ελληνικό MTV θα τιμήσει για ακόμη μια φορά τον Βασιλιά της pop, προβάλλοντας ένα ολοήμερο αφιέρωμα στο έργο, τη μουσική πορεία, τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τον πρωτοπόρο χορευτή Michael Jackson. Το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα παρουσιάζεται με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στη μνήμη του Michael Jackson στο Λος Άντζελες. 

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7 Ιουλίου θα προβληθούν από το ελληνικό MTV, τα εξής : 

06:00-10:00     Michael Jackson Video Clips
10:00- 14:00     All time top 40
14:00- 16:00     MTV Presents: Michael Jackson, The King of Pop
16:00-17:00     Michael Jackson Tribute
17:00-18:00     Michael Jackson Greatest TV Moments
18:00-20:00     MTV Presents: Michael Jackson, The King of Pop
20:00-21:00     Michael Jackson Video Clips
21:00-22:00     A Celebration of Michael Jackson
22:00-24:00     MTV Presents: Michael Jackson, The King of Pop
24:00-02:59     Michael Jackson Video Clips

Το MTV και ο Michael Jackson «ξεκίνησαν» μαζί, προτού ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε pop star και το νέο ψυχαγωγικό και μουσικό κανάλι MTV μεσουρανήσουν στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο Βασιλιάς της pop ήταν πάντα παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις του MTV, αποτελώντας σημείο αναφοράς με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τις εξεζητημένες χορογραφίες του στα MTV Video Music Awards. Χαρακτηριστικά, έχει αποτυπωθεί στην ιστορία η εξαιρετική του εμφάνιση στα MTV Video Music Awards του 1995, που ξεκίνησε με τον Michael Jackson να σκίζει το σακάκι του και να ερμηνεύει το “The Way You Make Me Feel”, συνεχίζοντας με το “You Are Not Alone”, “Scream”, “Beat It”, “Black or White” και “Billie Jean”, συνοδευόμενος από μια εκκλησιαστική χορωδία!

 
Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια