Γνώρισε τους UNKLE και κέρδισε προσκλήσεις για συναυλίες τους

Διαβάστηκε
Ένας αναγνώστης μας θα γνωρίσει από κοντά τους UNKLE & μετά θα δει τη συναυλία τους στις 8/4 στο Principal, στη Θεσ/νίκη. Ακόμη 2 τυχεροί θα τους δούν την επόμενη μέρα στο Vox, στην Αθήνα.
UNKLE

Το Mix Grill προσφέρει σε έναν αναγνώστη μας τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τους UNKLE και μετά να δει τη συναυλία τους την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Principal, σ
τη Θεσσαλονίκη. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα:

Διαγωνισμός UNKLE - Θεσσαλονίκη 


Ακόμη, σας προσφέρουμε δύο μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των UNKLE στο Vox, στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο 9 Απριλίου.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα:

Διαγωνισμός UNKLE - Αθήνα 


Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε και στους δύο διαγωνισμούς, μπορείτε αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Η κλήρωση και για τους 2 διαγωνισμούς θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 4:00 μμ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Συνέντευξη

Διαβάστε τη συνέντευξη του James Lavelle των UNKLE στο Mix Grill εδώ.

Ακούστε νέο τραγούδι των UNKLE

Το νέο τραγούδι των UNKLE από το EP τους "Only the Lonely" λέγεται "The Dog is black", στο οποίο συνεργάζονται με τη Liela Moss των Duke Spirit. Πολύ ωραίο κομμάτι! Ακούστε το στο Spinner.

Δελτίο Τύπου

8 Απριλίου - Θεσσαλονίκη, Principal
9 Απριλίου - Αθήνα, Vox (Ιερά Οδός 16)

U.N.K.L.E.  (live)

Οι περίφημοι U.N.K.L.E. του James Lavelle επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες: την Παρασκευή 8 Απριλίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, στο Principal και το Σάββατο 9 Απριλίου στην Αθήνα, στο Vox.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90, όταν το συγκρότημα λάνσαρε έναν πρωτόγνωρο ήχο που ταίριαζε την ηλεκτρονική μουσική σε ροκ μοτίβα, τραγούδια όπως τα «Reign», «In A State», «Eye For An Eye», «Burn My Shadow», «Be There», «Rabbit In Your Headlights» έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως, έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Ian Brown και ο Josh Homme, οι δίσκοι τους έχουν βρεθεί στα charts σε πάρα πολλές χώρες, η μουσική τους έχει συμπεριληφθεί σε soundtracks ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και videogames και ο James Lavelle έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς ανθρώπους της σύγχρονης μουσικής από κάθε σημαντικό έντυπο και site ανά τον πλανήτη.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των U.N.K.L.E. είναι ένα μουσικό και οπτικό θέαμα, πέρα από την συμβατική έννοια της συναυλίας: με πλήρη μπάντα επί σκηνής, «πειράζουν» την εικόνα του ροκ συγκροτήματος, πλουτίζοντας τον ήχο τους με προηχογραφημένα αποσπάσματα, ενώ εντυπωσιακά visuals γεμίζουν τον χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Ejekt Festival συζητιούνται ακόμα από το συναυλιακό κοινό και έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες με τις καλύτερες της χρονιάς.
 
Εισιτήρια (και για τις 2 συναυλίες)
Προπώληση: πωλούνται ήδη προς 30 Ευρώ στο www.ticketarena.gr  και από 3/2 στα καταστήματα Public και Tickethouse
Ταμείο: 35 Ευρώ
Πληροφορίες: 2109611118

Χορηγός Επικοινωνίας: Mix Grill
Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια