Λεπτό προς Λεπτό: Rockwave Festival Day 2 (All Together Now Party)

Διαβάστηκε
Συνεχή Updates και φωτογραφίες από το σημερινό party της All Together Now και του Γιάννη Αγγελάκα.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Άννα Ευαγγελοπούλου

Πέρσι, ήταν η καλύτερη αρχή για εμάς, στην τρίτη μέρα του Rockwave Festival, αυτήν με τους Massive Attack, τους Ska-P και τον Τελικό του Mundial... Οι 3 τους έκαναν μια φοβερή εμφάνιση, όπως πάντα βέβαια...

Σε μια ώρα περίπου θα είμαστε στο Terra Vibe και θα ξεκινήσει η ζωντανή ανταπόκριση μας. Συνεχή Updates και φωτογραφίες από
σημερινό party της All Together Now και του Γιάννη Αγγελάκα. Μαζί με τα δικά μας σχόλια, μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας, μέσα από το Facebook ή το Twitter (με πρόθεμα: @MixGrill).

Το πρόγραμμα της ημέρας είναι το εξής:


Σάββατο 2 Ιουλίου
 
Terra Stage
All Together Now party  16:30 - 23:30


Στις 5 μμ περίπου ο Γιάννης Αγγελάκας θα ξεκινήσει το party μαζί με το Πολυφωνικό σχήμα ΔΙΩΝΗ και τον Vlastur. Στη συνέχεια και χωρίς να υπάρξουν διαλείμματα, ακολουθούν οι Lost Bodies, οι Λόζιος & Ανακατωσιά (Χάλκινα Μακεδονίας), ο Ντίνος Σαδίκης & His Band και ο γιός του Ψαραντώνη, ο Ψαρογιώργης με τα Κρητικά του.

Ο Αγγελάκας θα ανέβει άλλη μια φορά στη σκηνή μαζί με τους Λύκους και μπορεί να κάτσει λίγο μαζί με τον Ψαραντώνη, που θα ακολουθήσει. Άλλωστε, έχουν ξανασυνεργαστεί σε συναυλία. Όσο για το φινάλε, οι Αγγελάκας 3, ανεβαίνουν στο TerraStage σε ένα ενιαίο set, χωρίς διάλειμμα!


Τα λέμε ζωντανά σε λίγη ώρα...Lost Bodies & Vlastur

17:35; Καλησπέρα σας από το Terra Vibe. Όπως και χθες ήλιος, αεράκι και ο κόσμος στη σκιά, στο γρασίδι. Είμαστε λίγοι ακόμη, αλλά πιστεύω ότι μετά τις 7 θα είμαστε πολύ περισσότεροι. Ο Vlastur στη σκηνή με τις dub συνθέσεις του.

18:05: Τέλος για τον Vlastur και τους dub πειραματισμούς του. Μάλιστα τελείωσε μαζί με τον τραγουδιστή των Lost Bodies, οι οποίοι ακολούθησαν αμέσως μετά, χωρίς διάλειμμα.

18:27: Αρκετά τα "καντήλια" που ρίχνουν οι Lost Bodies... Όλα τα λεφτά οι "Σωλήνες", που ακούσαμε πριν λίγο. Ακόμη, λίγος ο κόσμος...

18:54: Λίγο κουραστικοί θα έλεγα οι Lost Bodies και σίγουρα πιο ενδαφέροντες
οι Λόζιος & Ανακατωσιά, δηλαδή τα Χάλκινα της Μακεδονίας, που μόλις ανέβηκαν στη σκηνή. Καλασνικοφ από Μπρέγκοβιτς τώρα. Πολύ ωραίοι.


Λόζιος & ΑνακατωσιάΝτίνος Σαδίκης

19:14: Ο Ντίνος Σαδίκης στο μικρόφωνο, μαζί με τα Χάλκινα. Πολύ ενδιαφέρον τζαμάρισμα.

19:31: Ο Ντίνος Σαδίκης και η μπάντα του έχει αναλάβει και αυτή τη στιγμή βοηθάνε και τα κορίτσια της ΔΙΩΝΗ.

19:51: Πιο πριν ακούσαμε το πολύ καλό "Χωρίς Κανόνα" (των Εν Πλω) και τώρα το "Αντιλαλούν οι φυλακές" σε μια ροκ εκτέλεση. Ωραίος ο Ν. Σαδίκης κατάφερε σίγουρα να ανεβάσει τον κόσμο, ο οποίος πληθαίνει σιγά, σιγά... Αναμένοντας τον Ψαρογιώργη.

20:32: Ο Ψαρογιώργης εδώ και ώρα μας ταξιδεύει στην Κρητική παράδοση με τη λύρα του. "Ας είν' καλή η αιτία που ανταμώσαμε...". Ο κόσμος είναι ως επί το πλείστον στο γρασίδι κι έτσι είναι δύσκολο να υπολογίσουμε πόσοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε λίγο περισσότεροι από χθες. Λογικά, όταν θα ανέβουν οι Λύκοι στη σκηνή, δηλαδή ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης, αρκετοί θα σηκωθούν και πάνε κοντά στη σκηνή.


20:46: Ο Ψαρογιώργης αποχώρησε αφού έπαιξε ένα τραγούδι μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα. Η σκυτάλη στο Γιάννη και το Νίκο (Βελιώτη) τώρα και τους Λύκους. Γκρράουνγκ για αρχή... Ο ήχος παραμένει καλός όπως σε όλες τις εμφανίσεις.

20:53: "Πότε θα φτάσουμε εδώ" και "Οι ανάσες των Λύκων", που βρωμάνε χημικά τώρα τελευταία, όπως μας είπε ο Αγγελάκας...

21:27: "Όπως ξυπνούν οι εραστές", "Το ξέρουν τα ποτάμια" και ο Μάρκος ο Βαμβακάρης στο παιχνίδι... Ωραίοι οι Λύκοι, αν και θεωρώ οτι μετά από λίγη ώρα κουράζουν λίγο...

21:38: Ο Ψαραντώνης στη σκηνή με τη λύρα του τραγουδάει μαζί με τον Αγγελάκα. Ο Γιάννης αποχωρεί και οι μουσικοί του Ψαραντώνη παίρνουν τις θέσεις τους.

22:02: Ο "Τίγρης" εμφανίστηκε κι "εκανε ταραχή"... Ο κόσμος ανταποκρίνεται και χειροκροτάει τον Ψαραντώνη. Κάποιοι χορεύουν μάλιστα...

22:14: Πεντοζάλι με το "Αυτό το αχ δεν ειν' φωθιά". Εκφραστικός και ξεχωριστός όπως πάντα ο Ψαραντώνης με το ιδιαίτερο παίξιμο της λύρας και τα χαρακτηριστικά ανεβοκατεβάσματα της φωνής του. Ο αέρας φυσάει και ακούγεται μάλιστα από τα μικρόφωνα ανάμεσα στα τραγούδια.22:25: Ο Ψαραντώνης δίνει τη θέση του στο Γιάννη Αγγελάκα και το "3", ενώ στα αριστερά της σκηνής (μέσα στον κόσμο) παίζουν τα Χάλκινα της Μακεδονίας (τον χορό των τσιγγάνων) και ο κόσμος χορεύει... Καλασνίκοφ, Μισιρλού και ένα γλέντι με τρομπέτες κι άλλα πνευστά μαζί με τον κόσμο. Πολύ ωραίο!

22:37: Μετά το δεκάλεπτο γλέντι των Χάλκινων, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους Αραμπατζή και Σαδίκη ξεκινούν μαζί με το Πολυφωνικό σχήμα ΔΙΩΝΗ και μας παρουσιάζουν μια διαφορετική, dub εκτέλεση του "Σαράβαλο". Super κομμάτι!

22:52: "Κάψε ότι πρέπει να καεί", "Μέσα μου ο αέρας που φυσά" (από το δίσκο με τους Επισκέπτες) και "Αιρετικό". Ο κόσμος ζεσταίνεται σιγά, σιγά...
23:03: "Επισκέπτες" με τους Φώτη Σιώτα και Νίκο Βελιώτη στη σκηνή. "Κι ακόμα μια φορά" στη συνέχεια. Χθες βράδυ, το ακούσαμε σε διασκευή από την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

23:10: Ώρα για Τρύπες τώρα... "Χάρτινο τσίρκο", "Ακούω την αγάπη" και "Θα ανατέλλω" με το κοινό τραγουδάει στα κενά... Δοκιμασμένη και πάντα πετυχημένη συνταγή αυτό το δίπτυχο.

23:32: "Δε χωράς πουθενά" και "Σιγά μην κλάψω" με τον Vlastur στο μπάσο και τα Χάλκινα Μακεδονίας στο τέλος του τραγουδιού.

23:40: Encore με το "Ο Χαμένος τα παίρνει όλα". Λίγο έπαιξε συνολικά ο Γιάννης... Ήταν καλός όπως πάντα, αλλά θέλαμε περισσότερο. Υπάρχει θέμα με την ώρα στο Terra Vibe. Τα μαζεύουμε και τα λέμε σε λίγη ώρα από τη βάση μας.Η γενική άποψη

Ήταν σίγουρα ένα ενδιαφέρον εγχείρημα. Από τις 5 μέχρι τις 12 παρά, όλοι οι μουσικοί της All Together Now ανέβηκαν στη σκηνή του Rockwave και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν διαλείμματα. Στις περισσότερες φορές, λίγο πριν τελειώσει μια μπάντα, ερχόταν ο επόμενος και έπαιζε ένα τραγούδι με αυτήν. Όπως μιξάρουν οι djs τα τραγούδια... Ωραίο!

Ο κόσμος ήταν λίγος και πάλι. Πρέπει να ήμασταν περισσότεροι από την πρώτη μέρα.

Στα της μουσικής: Ο Vlastur ενδιαφέρων, αλλά οι Lost Bodies δε μου άρεσαν, ακόμη κι αν ήταν πολύ "ζεστοί" στη σκηνή και επικοινωνούσαν με τον κόσμο. Τα Χάλκινα της Μακεδονίας έκλεψαν την παράσταση με την εκτέλεση γνωστών Βαλκανικών τραγουδιών. Ανέβασαν πολύ τον κόσμο και στην κανονική εμφάνιση τους και λίγο πριν τους "Γιάννης Αγγελάκας 3", που έπαιζαν δίπλα στον κόσμο, χωρίς μικρόφωνα.

Ο Ντίνος Σαδίκης πολύ δυναμικός και αρκετές φορές είχε αυτή τη ροκ μούρλια του Αγγελάκα στη σκηνή. Οι Λύκοι όπως κάθε φορά παρουσίασαν τις ιδιαίτερες και πειραματικές συνθέσεις τους και ο Ψαρογιώργης αρχικά και μετά ο πατέρας του, ο Ψαραντώνης έδωσαν ένα διαφορετικό "χρώμα" στην όλη βραδιά. Η Κρητική παράδοση έχει γίνει "ροκ" τα τελευταία χρόνια... Στην πράξη βέβαια δεν έχει γίνει αυτό, αλλά λόγω του Ψαραντώνη, αρκετοί φίλοι της ροκ μουσικής έχουν αποδεχτεί αυτή τη μουσική...

Ο Ψαραντώνης θα έλεγα ότι δεν ήταν τόσο καλός, όσο τον είχα δει πέρσι σε μια μαγευτική βραδιά, στο Ηρώδειο. Ίσως επειδή ήταν μια εμφάνιση σε Φεστιβάλ. Δεν ξέρω... Κάτι έφταιγε... Το έβλεπα και στον ίδιο.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους υπόλοιπους 3 ήταν πολύ καλοί κλασσικά, αν και θεωρώ ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουν πιο νωρίς και να παίξουν περισσότερο! Μου άρεσε πολύ η dub εκτέλεση του "Σαράβαλο", του νέου τραγουδιού τους. Ανέβασε με το "καλημέρα" τον κόσμο. Ακόμη, ξεχώρισα το "Αιρετικό" και τη σύνθεση του "Ακούω την αγάπη" με το "Θα ανατέλλω", που τους βγήκε φοβερά από την περσινή εμφάνιση και το συνεχίζουν στις συναυλίες τους. Ο Αγγελάκας ήταν "σα να μην πέρασε μια μέρα". Έβγαζε την ίδια μούρλια  που μας έδειχνε 15 χρόνια πριν με τις Τρύπες. Ο Ντίνος Σαδίκης μοναδικός με το γλυκό χαμόγελο στο τέλος των τραγουδιών και ο Αραμπατζής τους κατεύθυνε όλους με την κιθάρα του.

Ποιος θα το πίστευε πριν χρόνια που το Ρεμπέτικο ήταν στα πάνω του, ότι το μπαγλαμαδάκι θα ήταν το βασικό όργανο για μια - ας την πούμε - ροκ συναυλία...

Μετά τις 4:30 μμ θα είμαστε στο Terra Vibe ξανά σήμερα για Prodigy, Kyuss, Monster Magnet, Gogol Bordello, Therapy? LIVE Updates, φωτογραφίες και βέβαια τα σχόλια σας εδώ στο Mix Grill.

Λεπτό προς Λεπτό: Rockwave Festival Day 1 (Editors, Sivert Hoyem)


Χάλκινα της Μακεδονίας
Λόζιος & Ανακατωσιά

Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια