Παύλος Παυλίδης @ Θέατρο Ρεματιάς: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στ Θέατρο Ρεματιάς την Παρασκευή 8 Ιουλίου.


Το Mix Grill σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στ Θέατρο Ρεματιάς την Παρασκευή 8 Ιουλίου.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 7/7 στις 4 μμ:
Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.


Παύλος Παυλίδης
& The B-Movies

Παρασκευή 8 Ιουλίου

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς την ελληνικής ροκ, τον Παύλο Παυλίδη παρέα με τους The B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης, ανήσυχος δημιουργός και συνθέτης, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα  «Ξύλινα Σπαθιά» (με μεγάλες επιτυχίες όπως "Ο Βασιλιάς της σκόνης", "Λιωμένο Παγωτό"κ.α.), για να συνεχίσει (από το 2003) την πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία του με πιο πρόσφατο κεφάλαιο το 4ο άλμπουμ του, «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει».

Τιμή εισιτηρίου: 15e Γενική Είσοδος
Ώρα έναρξης: 21.00

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια