Η Κωμική Παράσταση SHOW S’6 στο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Σας προκαλεί κατάθλιψη να περνάτε καλά; Η γνωριμία με έξι ξεχωριστούς χαρακτήρες σας τρομάζει; Ή μήπως σας μελαγχολεί το τραγούδι; Τότε δεν πρέπει να έρθετε στο SHOW… S’6.Το Mix Grill σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Show S'6 στo Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου , Γαλάτσι την Τρίτη 2 Αυγούστου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 11 πμ:
Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΘΕΜΑ: Η Κωμική Παράσταση SHOW S’6 στο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου
             
Το γέλιο βλάπτει σοβαρά την υγεία σας; Πάσχετε από χρωματοφοβία; Σας προκαλεί κατάθλιψη να περνάτε καλά; Η γνωριμία με έξι ξεχωριστούς χαρακτήρες σας τρομάζει; Ή μήπως σας μελαγχολεί το τραγούδι; Τότε δεν πρέπει να έρθετε στο SHOW… S’6.

Ένα νεανικό και ζωηρό δίδυμο ηθοποιών ζωντανεύει έξι ιδιαίτερους χαρακτήρες, μέσα από μια σπαρταριστή και επίκαιρη κωμωδία. Στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, τραγούδι και πρόζα εναλλάσσονται με ένα γρήγορο ρυθμό, αποκαλύπτοντας τι κοινό έχουν ο Αντώνης που βλέπει έναν φανταστικό αδελφό, το μελαγχολικό κοριτσάκι – δολοφόνος, ένας πολιτικός χωρίς αιτία, ένας γκέι επαναστάτης με αιτία, μια ξεπεσμένη σταρ και μια τρελή επιστήμονας.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε στιγμές σκληρής σάτιρας για τους πολιτικούς, τη showbiz, τους νεοέλληνες, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις δραματικές σχολές και τη σύγχρονη οικογένεια. Όλα στο SHOW.. S’6, την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο του 9ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου.

Παίζουν:
Γιώργος Γεροντιδάκης
Μαριάννα Φουσκάκη

Κείμενα- Σκηνοθεσία:
Άλκης Σδούγκος (ALMA TEAM)

Που θα μας βρείτε;
Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου
Γαλάτσι

Πότε;
Τρίτη 2 Αυγούστου στις 21.00. Διάρκεια 80΄.

Με τι εισιτήριο;
5 ευρώ γενική είσοδος

Περισσότερες πληροφορίες: 2106510223, 6972031117

art productions: ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές τέχνης, Δροσίνη 8, Αγία Παρασκευή, Τηλ. 2106510223. Site: www.artpro.gr


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια