Ακυρώθηκε το Kouzoulo Festival 2011

Διαβάστηκε
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, το Κουζουλό Φεστιβάλ που θα γινόταν στις 6-7 Αυγούστου στο Μόχλο Λασιθίου ματαιώνεται.
Δύσκολο το φετινό καλοκαίρι από άποψη συναυλιών και Φεστιβάλ, κάτι σίγουρα αναμενόμενο μέσα σε περίοδο μεγάλη οικονομικής κρίσης. Κάποιες λίγες προσπάθειες και ειδικά στην επαρχία καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Μία από αυτές ήταν και το "Κουζουλό Φεστιβάλ" στο Μόχλο Κρήτης που θα γινόταν φέτος για δεύτερη χρονιά. Δυστυχώς, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών την οποία παραθέτουμε παρακάτω, το Φεστιβάλ αυτό ακυρώνεται.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ "Kouzoulo festival 2011"

Μόχλος, Ιούλιος 2011

Πέρυσι για πρώτη φορά διοργανώσαμε στο Μόχλος - Λασιθίου το πρώτο “Kouzoulo Festival”, το οποίο διήρκεσε τρεις ημέρες (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 30 & 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2010) και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Κι αυτό παρά την τότε αρνητική συγκυρία, δηλαδή την εμφάνιση των πρώτων συνεπειών της οικονομικής κρίσης αλλά και την πολυήμερη απεργία των βυτιοφόρων οχημάτων, που οδήγησε στην έλλειψη καυσίμων και στέρησε από πολλούς τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Φέτος ζούμε πολύ πιο έντονα και στη χώρα μας τις επιπτώσεις της κρίσης. Ελπίζαμε ότι παρά και τη φετινή δυσμενή οικονομική συγκυρία, θα κατορθώναμε εντούτοις να διοργανώσουμε και πάλι το δεύτερο “Kouzoulo Festival”, ακόμα και αν αναγκαζόμασταν –προκειμένου να διαφυλάξουμε την ποιότητα και το επίπεδο που κατακτήσαμε πέρυσι– να περιορίσουμε τη διάρκειά του (ο αρχικός προγραμματισμός ήταν και πάλι τριήμερος, στην πορεία όμως καταλήξαμε στο διήμερο Σάββατο και Κυριακή, 6-7 Αυγούστου 2011).

Δυστυχώς, και παρά τις προσπάθειές μας μέχρι και την τελευταία αυτή στιγμή, για βοήθεια χορηγιών και έκπτωση καλλιτεχνών, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Προκειμένου λοιπόν να δεχτούμε οποιαδήποτε έκπτωση αναφορικά με την οργάνωση, τις υπηρεσίες και το τελικό καλλιτεχνικό προϊόν που θα προσφέραμε, αναγκαζόμαστε με λύπη να ματαιώσουμε τη φετινή διοργάνωση.

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους φίλους και συνεργάτες που συνέβαλαν στην περυσινή επιτυχία του, καθώς και από όλους όσοι προγραμμάτιζαν να το παρακολουθήσουν φέτος. Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να πάνε καλύτερα κι εμείς να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε δριμύτεροι ώστε να διοργανώσουμε και πάλι το “Kouzoulo Festival”, συνεχίζοντας το ωραίο ταξίδι που μαζί ξεκινήσαμε.

Με τιμή,

Marc & Marie Petit - Γιάννης & Anne Πετράκη

www.octavalive.com

kouzoulo festival: facebook

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια