Θα αργήσει το επόμενο άλμπουμ των Arctic Monkeys

Διαβάστηκε
Να ξεκουραστεί φαίνεται πως επιθυμεί ο Alex Turner των Arctic Monkeys....Να ξεκουραστεί φαίνεται πως επιθυμεί ο Alex Turner των Arctic Monkeys. Όχι ως μουσικός και ερμηνευτής φυσικά , καθώς βρίσκονται ήδη σε περιοδεία, αλλά ως τραγουδοποιός. Τα τελευταία χρόνια, ο Turner συνθέτει μουσική για τις επόμενές του δουλειές εν μέσω περιοδειών. 

Εκτός από τους τέσσερις δίσκους του συγκροτήματος, είχε δύο side projects, το ένα με τον φίλο του Miles Kane και το ντουέτο τους, Last shadow Puppets. Στo άλλο, ως αυτόνομος μουσικός ανέλαβε να κοσμήσει μουσικά την ταινία The submarine (όπου ο πρωταγωνιστής θα μπορούσε να κάνει τον σωσία του Turner χάρη στην ομοιότητά τους), με σκηνοθέτη τον Richard Ayoade, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά σε αρκετά βίντεο του συγκροτήματος.

Για την ώρα οι Arctic Monkeys περιοδεύουν για το τελευταίο τους άλμπουμ Suck it and see και σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Turner δεν σκοπεύει να συνθέσει μουσική άμεσα, καθώς επιθυμεί να απολαύσει τις ζωντανές εμφανίσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, 'πρώτη φορά δεν έχει κανένα πλάνο, ούτε καν σκέφτονται για τον επόμενο δίσκο'. Η είδηση εν τέλει είναι πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ οι Arctic Monkeys πριν το 2013.

Αν μπουν στο μέλλον στη διαδικασία της ηχογράφησης, ο Turner δηλώνει ότι θα ήθελε να δουλέψει ξανά μόνο με τον Josh Homme, όπως είχαν συνεργαστεί στο προηγούμενό τους άλμπουμ Humbug. Πιθανολογώντας η επόμενη δουλειά τους με αυτόν τον παραγωγό μπορεί να αφήσει στο 2011 μόνο την στροφή στη ρετρό rock n roll διάθεση που έκαναν με το Suck it and see. Τη ρετρό αυτή διάθεση φαίνεται να υποστήριζει απόλυτα ο Turner με τη νέα του εμφάνιση, ένα συνδυασμό Elvis Presley και  Grease.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακκουστικό set του Turner στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού KEXP, ξεκινώντας με το Reckless serenade. Στη συνέντευξη που δίνει σχολιάζει το πρόβλημα λογοκρισίας που έχουν με τον τίτλο του δίσκου στην Αμερική και λέει ότι το συνδύασαν με το πιο απλό εξώφυλλο που μπορούσαν να φανταστούν καθώς το βλέπουν σαν ΄γλειφιτζούρι΄. Δεν σου δημιουργεί καμία αίσθηση το εξώφυλλο και πρέπει να το ξετυλίξεις για να δεις τι έχει μέσα επομένως.Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια