Ο Παύλος Παυλίδης βάζει φωτιά στο λιμάνι, το Passport & το DealArte.gr

Διαβάστηκε
Το Deals2day.gr και το Mix Grill δημιούργησαν το πρώτο Deal Site, το οποίο εξειδικεύεται στις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Dealarte.gr.


Μετά από δουλειά αρκετών μηνών, σήμερα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, στην οποία συμμετέχουμε κι εμείς ως Mix Grill.

Το Deals2day.gr και το Mix Grill δημιούργησαν το πρώτο Deal Site, το οποίο εξειδικεύεται στις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Dealarte.gr.

Ποιός είναι ο στόχος του DealArte.gr;
 
Κάθε μέρα τo
Dealarte.gr παρουσιάζει νέες προσφορές, που έχουν σχέση με τον Πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε προσφορές (χαμηλότερες τιμές από αυτές που έχουν ορίσει οι διοργανωτές) σε συναυλίες, Festivals, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, μαθήματα σε Ωδείο, βιβλία, μουσικά όργανα, εκπαιδευτικά προγράμματα, gadgets και κινηματογραφικές προβολές.

Γιατί το DealArte.gr δεν είναι μόνο ένα DealSite;

Το
Dealarte.gr μπορεί να αποτελέσει μια καλή Agenda για τους επισκέπτες του, οι οποίοι είτε μέσω του site ή στο e-mail τους θα βλέπουν τις παραστάσεις που έπονται και τις προσφορές που υπάρχουν.

Ποια είναι όμως η πρώτη προσφορά του
Dealarte.gr;

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρεφει στο Passport, μετά τις περσινές πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του. Ο πρώην τραγουδιστής των "Ξύλινα Σπαθιά" και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη "Λευκή καταιγίδα", να γίνει "Βροχοποιός" και να βάλει "Φωτιά στο Λιμάνι".

Αγοράστε το εισιτήριο σας στην τιμή των 12 Ευρώ από 15 που είναι κανονικά. Η προσφορά περιλαμβάνει την είσοδο στην συναυλία με μπύρα ή με ποτήρι κρασί.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies βάζουν "Φωτιά στο Λιμάνι"

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011.

Μετά την θρυλική πορεία των "Ξύλινα Σπαθιά", ενός από τα πιο επιδραστικά Ελληνικά ροκ συγκροτήματα, ο Παύλος Παυλίδης αφοσιώθηκε στην solo καριέρα του. Το 2004 κυκλοφόρησε το δίσκο "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα", με το ομώνυμο τραγούδι, τον "Κηπουρό", το "Μόχα" και την "Σπασμένη πολυθρόνα" να ξεχωρίζουν. Δύο χρόνια μετά ήρθε "Άλλη μια μέρα" και το "Αερικό" την πήρε και την απογείωσε... Με αυτό το τραγούδι και με τα "Δεν είμαι από εδώ", "Κοραλλένιος βυθός" και το "Στοιχειωμένο σπίτι", ο Παύλος δημιουργεί τον καλύτερο ίσως solo δίσκο του.
 
Οι live δίσκοι που ακολούθησαν έδωσαν τη σκυτάλη στο τελευταίο προσωπικό album του Παυλίδη, το "Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει" (2010). Το "Αυτό", η "Λευκή καταιγίδα" και τα "Αντικαταπληκτικά" βρίσκονται στο "κατάρτι" του πλοίου με τον  Παύλο να μας οδηγεί με μαεστρία στο "Πέλαγος" του...

Την τελευταία Παρασκευή και Σάββατο του Οκτώβρη, το Passport θα γεμίσει με τις μουσικές του Παύλου Παυλίδη και βέβαια των "Ξύλινα Σπαθιά". Μάλιστα, αυτές θα είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του Παύλου στην Αθήνα για το 2011.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (4)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια